Több kalciumot a szervezetnek!

"Felmérések szerint sok országban a gabonapehely jelenti a lakosság vitamin és ásványi anyag bevitelének elsődleges forrását" - mondja Mihály Tekla, a Nestlé dietetikusa.

A megújult receptúrának köszönhetően egy adag CINI MINIS gabonapehely már tej nélkül is fedezi a felnőttek számára ajánlott napi kalciummennyiség 18 százalékát. A teljes értékű gabona hozzáadásával készült pehely 8 féle vitamint és ásványi anyagokat tartalmaz.

Egy adag (30 gramm) új receptúrás gabonapehely 150 mg kalciumot jelent a szervezetnek, ami 88%-os emelkedésnek felel meg, ennek köszönhetően kitűnő kalciumforrásként szolgál a nap kezdetén.

A teljes értékű gabonával készült reggelizőpehely egy adagja amellett, hogy 8 féle hozzáadott vitamint és ásványi anyagokat is tartalmaz, mostantól segít napi kalciumbevitelünk még nagyobb részét fedezni. A kalciumbevitel még tovább növelhető, ha a gabonapelyhet tejjel együtt fogyasztjuk.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +14, +18 °C
Minimum: +1, +8 °C

Több órára kisüt a nap, majd délután nyugat felől elkezd megnövekedni a felhőzet. Napközben számottevő csapadék nem várható, de estétől egyre többfelé kell esőre, záporra készülni. Megélénkül a délire forduló szél, 14, 19 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem jön front. Az előző napi fronthatás miatt azonban a fokozottan érzékenyek még mindig tapasztalhatnak vérnyomásproblémákat, illetve sokaknál a fejfájás sem szűnik meg teljesen. A napsütés javítja a hangulatot, a a kinti programoknak kedveznek a feltételek. Este, éjjel erős hidegfront érkezik! További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: