Heroikus küzdelmet vívtak a 15 éves fiú életéért

Újabb hőstettről számolt be az Országos Mentőszolgálat. A szentendrei bajtársaknak heroikus küzdelem után sikerült megmenteniük egy 15 éves fiút.

A bajtársak egy újabb hőstettéről számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. A történet ezúttal egy 15 év körüli fiúról szól, aki a barátjánál játszott a hétvégén, majd egyre komolyabb rosszullétre kezdett panaszkodni. A barát édesanyja ezért haza akarta vinni a gyengélkedő fiatalt, el is indultak autóval.

Hősnek tartják a mentők ezt a 4 éves kislányt.

Leállt a légzése

Az úton a nő egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a fiú már nem válaszol a feltett kérdésekre. A rémült édesanya rögtön a legközelebbi, vagyis a szentendrei mentőállomás felé vette az irányt. A bajtársak azonnal megvizsgálták a gyermeket, aki már nem lélegzett.

„Emelt szintű újraélesztésbe kezdtek, miközben a mentésirányítás gyermekrohamkocsit is riasztott a helyszínre. A fiú életéért vívott heroikus küzdelem végül sikerre vezetett” – olvasható a posztban.

A tinédzsert kritikus állapotban kórházba szállították. A mentőszolgálat dolgozói mielőbbi felépülést kíván a betegnek.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

)
Milyen betegségeket okozhat kutyáknál a kullancs?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +10, +20 °C
Minimum: -2, +6 °C

Erősen felhős lesz az ég, a nap második felétől egyre többfelé lehet eső, zápor. Erős délnyugati szél mellett 10, 20 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön melegfronti hatás érvényesül. Az érzékenyek körében puffadás és egyéb emésztési panaszok jelentkezhetnek, emellett keringési problémák léphetnek fel. Az arra hajlamosak akár intenzív migrént is tapasztalhatnak. Gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: