Kollégái mentették meg a szombathelyi férfi életét

Minden előzmény nélkül összeesett egy férfi, akit munkatársai élesztettek újra.

Minden előzetes panasz nélkül összeesett munkahelyén az a 45 év körüli férfi, akinek kollegája sietett segítségére egy szombathelyi üzemben. Miután nem tudta felébreszteni barátját, azonnal mentőt hívott és a mentésirányító utasításai alapján megvizsgálta a beteget, aki már nem lélegzett.

Együtt mentették meg 

Eközben mások is odaértek és a telefonos instrukciók szerint egymást váltva küzdöttek kollegájuk életéért, amit a perceken belül a helyszínre érkező mentősök folytattak. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a férfit kórházba szállíthatták a mentők – számol be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán.

Bárki bármikor kerülhet olyan helyzetbe, hogy segítséget kell nyújtania egy életveszélybe került embertársának. Ilyenkor nincs idő habozni, ezért kulcsfontosságú, hogy mindenki tisztában legyen az alapszintű újraélesztés lépéseivel.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

)
Milyen betegségeket okozhat kutyáknál a kullancs?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +7, +13 °C
Minimum: -7, +2 °C

Megnövekszik a felhőzet, kevés helyen eső, zápor is lehet. Élénk, erős északnyugati szél mellett 7, 13 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Szerdán gyenge melegfronti hatás érvényesül. Erősödhetnek a gyulladások, többen fáradékonyságot, dekoncentráltságot tapasztalhatnak. Fokozódik a migrénhajlam, emellett alvásproblémák és ingerlékenység is felléphetnek. A hőmérséklet emelkedik, de a szél és a felhők miatt a mért értékeknél alacsonyabban alakulhat az érzett hőmérséklet. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: