Az önbizalomhiány jelei

Az alacsony önbizalmú, illetve önértékelésű emberek társaságban csendesek, szeretnek egyedül lenni, és a szorongásaik, félelmeik miatt az élet sok területén hátrányba kerülhetnek. Az alábbi jelek utalhatnak önbizalomhiányra.

Könnyen beadja a derekát a vitákban

Az önbizalomhiányosok mindenáron próbálják kerülni a konfliktusokat. Éppen ezért előfordul, hogy "a békesség kedvéért" olyasmikkel is egyetértenek egy vitában, beszélgetésben, amiről valójában más a véleményük, mert úgy hiszik, senkit nem érdekel, mit gondolnak.

Félelmeik miatt az élet sok területén hátrányba kerülhetnek
Félelmeik miatt az élet sok területén hátrányba kerülhetnek

Állandóan bocsánatot kérnek

Az alacsony önbizalmú emberek sokszor úgy érzik, hogy minden hibának, rossz dolognak ők az okozói, ezért az indokoltnál sokkal gyakrabban kérnek bocsánatot.

A depresszió meglepő jelei - részletekért kattintson !

Könnyen depresszióba esnek

A depresszió nagyon gyakran táplálkozik az alacsony önbecsülésből. Akik ilyesmiben szenvednek, kerülik a társaságot, nem állnak ki magukért, és félnek új dolgokat kipróbálni, ezek pedig mind depresszióra hajlamosítanak.

Nem tudnak megbirkózni a kritikával

Az alacsony önbecsülésű emberek még a legenyhébb, vagy legjobb szándékú kritikát is támadásnak veszik, és nagyon mélyen megbántódnak tőle. Napokig képesek rágódni a legapróbb megjegyzésen is, és folyamatosan keresik magunkban a hibát.

Vásárlással teszik magukat boldoggá

Kutatások szerint a materializmus és az alacsony önbizalom gyakran járnak kéz kézben, éppen ezért az önbizalomhiányos emberek gyakran próbálják magunkat vásárlással jobb kedvre hangolni, és boldogabbá tenni.

Kerülik a kihívásokat, és túlságosan érzékenyek

Ez különösen az önbizalomhiányos gyerekekre jellemző. Náluk gyakoriak a hangulatzavarok, nem szívesen vesznek részt versenyekben, csapatjátékokban, és túlságosan erős érzelmekkel reagálnak arra, ha valaki kritizálja őket, vagy véleményt mond róluk.

Forrás: curejoy.com

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +29, +35 °C
Minimum: +14, +20 °C

Több órára kisüt a nap, a megjelenő gomolyfelhőkből csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. Megélénkül a nyugatias szél, 29, 35 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Kedden frontmentes marad az idő, és a következő napokhoz hasonlóan újra a kánikula okozza majd a legtöbb tünetet. Alvásproblémák léphetnek fel, napközben pedig álmosságérzet, koncentrálási problémák és kábaság jelentkezhet, csökken a teljesítőképesség. Fokozódik a migrénhajlam. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)