Ilyen érzés elkerülni a halált

Ha még nem találta meg a tökéletes karácsonyi ajándékot, ne keressen tovább, megmondjuk: bármennyire is közhelynek tűnik, az egészség a legnagyobb ajándék. Jól tudják ezt azok a szülők, akiknek gyermekei hosszabb betegségből épültek fel.

A hosszú betegséggel küzdő gyermekek szülei osztották meg történeteiket a "K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története" pályázaton, hogy erőt adjanak a hasonló helyzetben lévő szülőtársaiknak, a gyógyulást segítő intézménynek pedig 1 millió forint értékű műszert nyerjenek.

gyógyulás, Gyógyvarázs program, KH csoport, varázslatos gyógyulás, szavazás, pályázat,
December végéig szavazhatunk a legvarázslatosabb gyógyulásra. Fotó: iStock

Varázslatos gyógyulások

Decemberben a beteg gyermekek gyógyulása lesz a főszerepben, ugyanis a kezdeményezés oldalán egész hónapban szavazhatunk a legmeghatóbb történetekre. A pályázatot második alkalommal hirdették meg, amelyre azok a szülők küldhették be megrendítő, de egyben hitet és reményt adó történeteiket, akiknek gyermekük hosszú betegségből épült fel.

Nem mindegy, hol kezelik a rákbeteget - részletek itt!

"Idén a nagyközönséget is szeretnénk bevonni a döntésbe, ugyanis a három nyertes közül kettőt - a résztvevő médiapartnerek, az RTL Klub és a Házipatika.com segítségével előzetesen kiválasztott pályázatok közül - az online szavazás eredménye fogja eldönteni, míg a harmadik nyertest a K&H dolgozói választhatják ki. Mindenkit arra biztatok tehát, hogy ismerjék meg ezeket a csodálatos történeteket, amelyek bemutatják az orvosok és ápolók áldozatos munkáját, és egyúttal erőt adhatnak a hasonlóan nehéz helyzetben lévő szülőknek, sőt, azt gondolom, hogy mindannyiunk számára" - mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A pályázatokra december 31-éig lehet szavazni. A három nyertes pályázatban megjelölt intézmények egyenként nettó 1 millió forint műszertámogatásban részesülnek, így a családok ezáltal is köszönetet mondhatnak azoknak az intézményeknek, amelyeknek gyermekük gyógyulását köszönhetik. A meggyógyult gyermekek pedig a program jelképét, egy-egy óriásmacit vihetnek haza.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső