Bepanaszolták a híres úszóedzőt a mentőknél

Felháborodott hangvételű bejelentést kapott az Országos Mentőszolgálat: a szerző azt nehezményezte, hogy a korábban Magyarországon többször is az év edzőjének megválasztott amerikai Shane Tusup a mentők egyenruháját öltötte magára.

„Kedves mentőigazgató! Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon?????? Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!” – idézi a dr. Csató Gábor főigazgatónak címzett levelet Facebook-bejegyzésében a mentőszolgálat. A levél szerzője még fényképeket is mellékelt leveléhez, alátámasztva panasza valóságtartalmát.

A főigazgató azonban válaszában igyekezett eloszlatni a bejelentő aggodalmait. Mint írja, Shane Tusup rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve így az életmentők rekreációját, pihenését a kimerítő szolgálat után. Az edző által hordott póló ráadásul még csak nem is a mentőszolgálatnál rendszeresített munkaruházat része. Az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógójával díszített futópólóval az aranyfokozatú támogatókat lepték meg, akik bármikor büszkén viselhetik azt.

Ezzel együtt dr. Csató Gábor biztosította a panaszost, hogy továbbra is mindent megtesz a szervezet arculati elemeinek védelme érdekében.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

)
Milyen betegségeket okozhat kutyáknál a kullancs?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +10, +20 °C
Minimum: -2, +6 °C

Erősen felhős lesz az ég, a nap második felétől egyre többfelé lehet eső, zápor. Erős délnyugati szél mellett 10, 20 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön melegfronti hatás érvényesül. Az érzékenyek körében puffadás és egyéb emésztési panaszok jelentkezhetnek, emellett keringési problémák léphetnek fel. Az arra hajlamosak akár intenzív migrént is tapasztalhatnak. Gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: