A legjobb csoportpraxis a Vanderlich Egészségcentrum

A zsűri értékelése alapján a csoportpraxisok versenyében a veszprémi székhelyű Vanderlich Egészségcentrum nyerte a szakmai díjat a HáziPatika.com által meghirdetett, az Év Magánrendelője 2015 pályázaton. Misszióról, elhivatottságról Dr. Vándorfi Győző, a centrum ügyvezető főorvosa beszélt.

A Vanderlich Egészségcentrumot 2012-ben orvosok alapították azzal a céllal, hogy sokéves tapasztalataikat felhasználva a régió járóbeteg-ellátásában egy teljesen új modellt hozzanak létre. Veszprém központjában, az egyetem felső campusának szomszédságában alakították ki a rendelőt.

„A gyógyítás mellett kiemelten fontosnak tartjuk a megelőzést és szűrővizsgálatokat, hiszen a korán felfedezett rizikófaktorok megszüntetése, vagy kezelése az élet meghosszabbításához és az életminőség megőrzéséhez vagy javításához elengedhetetlen” – vallja az ügyvezető főorvos és hozzáteszi, hogy felelősséget éreznek a hozzájuk fordulók egészségben tartásáért (egészségének megőrzéséért), megromlott egészségi állapotának helyreállításáért, romlási ütemének lassításáért.

A Vanderlich Egészségcentrum megfelelő szakorvosához is foglalhat időpontot a HáziPatika Orvoskereső szolgáltatásában. Kattintson ide!

Olvassa el a cikksorozat további cikkeit is!

Hitvallásuk a megelőző jellegű orvoslás gyakorlatának, az egészség megbecsülésének terjesztése. A főorvos kiemelte, hogy a szakmai szempontok mellett nagy hangsúlyt fektetnek a személyes kapcsolat kialakítására, maximális törődéssel és odafigyeléssel foglalkoznak pácienseikkel, amit a négyszemközti vizitek és a külön nővéri, dietetikusi ellátás/konzultáció is biztosít.

"A gyors és rugalmas előjegyzés mellett fontos, hogy páciensünk várakozás nélkül kapja meg mindazt a figyelmet, ami az orvoshoz fordulónak jár a 21. században. Minden szolgáltatásunkról számlát adunk. Törekszünk arra, hogy helyben lehetőséget teremtsünk a kivizsgáláshoz, a gyógyításhoz és mindenre kiterjedő segítséget nyújtsunk az otthoni önkezeléséhez. Lehetőséget biztosítunk a diagnosztizált betegség követésére és a kezelések menedzselésére. A szakmai kompetenciánkat meghaladó esetekben megszervezzük a legoptimálisabb ellátást" - sorolja a szakmaiságon túlmutató „extrákat” Dr. Vándorfi Győző.

A Vanderlich Egészségcentrum a szakmaiság mellett a személyes kapcsolatok ápolásában is hisz

Büszkén jegyzi meg: „A Vanderlich Egészségcentrum országosan elismert, kimagasló szaktudással és tapasztalattal rendelkező orvos és nővér gárdával rendelkezik, akik képesek csapatként is a hozzánk fordulók és egymás üdvére lenni. Hippokratész szellemisége nyomán a betegségeikkel hozzánk forduló aktív és nyugdíjas orvos kollégáinkat grátisz vizsgáljuk és kezeljük.”

Az Év magánrendelője díj pályázat kapcsán az ügyvezető főorvos örömét fejezte ki, amiért szép számú szavazatot, és nagyon sok építő, elismerő kommentet kaptak. Úgy véli, ez arra is bizonyíték, hogy egy két éves, vidéki városban is lehet minőségi és közkedvelt szolgáltatást nyújtani.

A siker kulcsát az alapos piackutatáson alapuló tervezésben látja: - Ennek gyümölcse volt, hogy kiváló, a környéken ismert, de országos hírnévre is szert tett orvosok, empatikus nővérek és recepciósok a csapat tagjai. De legalább ilyen fontos még a folyamatos, nem üzleti ízű kommunikáció a honlapunkon, hírleveleinkben, a közösségi, valamint az elektronikus regionális és országos médiában – tette hozzá.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +1, +5 °C
Minimum: -10, -3 °C

Gyengén, a Dunántúlon közepesen felhős időre készülhetünk, csapadék nem alakul ki. Megélénkül a keletire forduló szél, 1, 5 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Szerdán frontmentes marad az idő. A nagyon hideg, erősen fagyos reggelen intenzív kopásos ízületi bántalmak jelentkezhetnek, emellett napközben is keringési és vérnyomáspanaszok léphetnek fel. A hideg a bőrt is száríthatja. Alacsony a hőérzet, de a napsütés némileg javít a komfortérzeten. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: