A nap képe: dupla szivárvány a királynő halála után

Elhunyt II. Erzsébet királynő 2022. szeptember 8-án. Halála után dupla szivárvány jelent meg az égen.

Életének 97., illetve uralkodásának 71. évében elhunyt II. Erzsébet királynő. Utolsó perceit a skóciai Balmoral kastélyában töltötte.

Aggasztónak ítélték egészségügyi állapotát

A Buckingham-palota csütörtök délután jelentette be, hogy az uralkodó orvosi felügyelet alatt áll, egészségügyi állapotát ugyanis aggasztónak ítélték. A hírre rengetegen gyűltek össze a palota előtt, és várták a fejleményeket.

királynő, halálhír
Dupla szivárvány jelent meg a királynő halála után a Buckingham-palota felett. Fotó: Leon Neal/Getty Images

Már az internetezők is aggódtak érte

A palota közlemény egyébként nem részletezte, hogy pontosan miért adott okot aggodalomra a királynő állapota. A II. Erzsébetről készült közelmúltbeli képek láttán azonban már az internet népe is hangot adott aggályainak: a fotókon az látszott, hogy a királynő kezei elkékültek.

Az a tény azonban, hogy a Buckingham-palota közzétette a csütörtöki hivatalos nyilatkozatot, önmagában rendkívüli jelentőségű volt. Az udvar ugyanis – a legindokoltabb eseteken kívül – szinte soha nem közöl részleteket a királyi család magas rangú tagjainak egészségi állapotáról.

II. Erzsébet királynő az édesapja, VI. György király halálának napján, 1952. február 6-án lépett az Egyesült Királyság trónjára. Halálának pillanatától pedig elsőszülött fia, a 73 esztendős Károly lett a brit uralkodó, III. Károly néven.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

)
Béres Csepp 50 (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3, +8 °C
Minimum: -3, +4 °C

Többfelé erősen felhős, borult lesz az ég, de lesznek tájak, ahol kisüt a nap. Számottevő csapadék nem várható, de ónos szitálás, illetve kisebb eső egy-két helyen kialakulhat. Mérsékelt marad a szél, a legmagasabb hőmérséklet 3, 8 fok között alakul. Vasárnap folytatódik az eseménytelen, frontmentes időszak. Az ízületi panaszok egész nap fennállhatnak, emellett gyakoriak lehetnek az alvásproblémák és a fejfájásos tünetek. A fényhiány lehangoltságot, ingerültséget okozhat. Fennáll a megfázás veszélye. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: