Győrfi Pál pelenkában: ezt üzeni a magyaroknak

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az elmúlt hetekben többször is bebizonyította: van humora. Fiával közösen újabb videót készítettek.

Bőrtünetek is jelezhetik a koronavírust - mutatjuk , pontosan milyenek.

Március végén hódította meg az internetet a népszerű angol popegyüttes, a Bee Gees egyik leghíresebb számának, a Stayin' Alive-nak a paródiaverziója, a Stayin' Inside, vagyis a "Maradj odabent". Az ötletgazdák úgy alakították át a szöveget, hogy az passzoljon a járványhelyzethez , az eredmény pedig rendkívül találó és poénos lett, nem csoda, hogy óriási népszerűségre tett szert.

Az átiratot Győrfi Pál és fia, Győrfi Dániel is előadta, a videót az ifjabb Győrfi a főként tinédzserek között népszerű oldalon, a TikTokon posztolta. A felvétel tele van jobbnál jobb képekkel, különösen emlékezetes, amikor Győrfi Pál "csecsemőként", pelenkában, macit szorongatva tátogja a dal szövegét, vagy amikor fia gumikesztyűben ül, körülötte nagy adag vécépapír . A bohóckodás természetesen nemes célt szolgál, a szóvivő (és fia) továbbra is arra buzdít mindenkit, hogy maradjanak otthon.

Volt már közös akciójuk

Nem ez volt egyébként Győrfi Pál és fia első közös akciója: korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy Dániel kitett egy, a mostanihoz hasonlóan humoros videót a TikTokra. A felvételen az látható, hogy a szóvivő fia éppen megnézne egy videót, amikor megjelenik a képernyőn az édesapja. Érdemes megnézni a folytatást.

Megható videó: először találkozik újszülött kisfiával a koronavírust túlélő anya - ide kattintva megnézheti a felvételt az nlc.hu oldalán.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +13, +20 °C

Időnként megnövekszik a felhőzet, szórványosan zápor is lehet, de a napsütés lesz a jellemző. Élénk lesz az északias szél, 25, 30 fokos maximum hőmérsékleteket mérhetünk. Szerdán kettősfront jellegű hatás érvényesül, de front nem érkezik. Többeknél jelentkezhet rosszullét, az arra hajlamosaknál keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás léphet fel. Az alvásproblémák is felerősödhetnek. Gyakori lehet a fejfájás és a migrén. Zivatarokban romolhat az asztmások állapota. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)