Nem tudott róla, hogy a saját lánya életéért küzd

Minden szülő rémálma, hogy baleset éri a gyermekét, és nem tud segíteni rajta. Ezt élte át múlt héten egy kanadai mentős, ráadásul tudtán kívül.

Nem mindennapi, tragikusan végződő esetről számolt be a Guardian. A kanadai mentőst,  Jayme Ericksont társával együtt két hete egy albertai közúti baleset sérültjeihez riasztották. Az autóban utazó két tinédzser lány kutyasétáltatásból tartott hazafelé, amikor járművük egy jeges útszakaszon megcsúszott és nekicsapódott a szembejövő teherautónak.

A jeges útszakaszok alattomosak, fokozottan kell figyelni. Képünk illusztráció. Forrás: Getty Images
A jeges útszakaszok alattomosak, fokozottan kell figyelni. Képünk illusztráció. Forrás: Getty Images

Erickson fél órán át küzdött azért, hogy a roncsba szorult fiatal lányt a mentőhelikopter érkezéséig szakszerűen ellássa, de már ekkor látta, hogy állapota életveszélyes. Amikor Erickson a műszakja után hazaért, elmesélte férjének, hogyan telt a napja, és hogy egy pár valószínűleg elveszítette a lányát.

Nem sokkal később rendőrök érkeztek a mentős otthonához. „Elmondták, hogy a lányom balesetet szenvedett. A súlyosan sérült beteg, akit korábban láttam el, az egyetlen gyermekem, Montana. A sérülései olyan szörnyűek voltak, hogy fel sem ismertem. A kórházban közölték, hogy ezek nem összeegyeztethetők az élettel” – írta Erickson a Facebookon. A 17 éves lányt végül lekapcsolták a gépekről. Mivel azonban korábban felajánlotta a szerveit, két ember életét sikerült megmenteni ezekkel.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: -2, +3 °C
Minimum: -10, -5 °C

Sok napsütés lesz, de csapadék nem valószínű. Többfelé élénk, északkeleten erős lökések kísérik az északias szelet, -2, 3 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden nem jön front, de a markáns hideg miatt nagyon gyakoriak lehetnek a keringési- és vérnyomáspanaszok, a fokozottan érzékenyek pedig görcsös fejfájást tapasztalhatnak. Az ízületi bántalmak tartósnak bizonyulnak, nagy a megfázásveszély is. A napsütés azonban javítja a hangulatot és a közérzetet. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: