Már épül a luxuskórház a pesti Duna-parton

A Duna Medical Center kórházának építése már elkezdődött az elegáns ferencvárosi irodakorzón, a Lechner Ödön fasorban. Ha azt az üzleti filozófiát fogja követni, amit a társaság már működő rendelője és sebészeti centruma, akkor akinek pénze van, biztosan számíthat a magas színvonalú szolgáltatásokra.

A munkaterület átadásával megkezdődött Magyarország legnagyobb magán-egészségügyi befektetésének második fázisa, a Duna Medical Center kórházának építése. A IX. kerületi Duna-parton álló vasbeton szerkezet és munkagödör 8 év után teljesen átalakul. A már meglévő vázra két új emelet épül, így a kész épület nyolcemeletes lesz. Az épület mellett található, évek óta üresen tátongó munkagödörben pedig háromszintes mélygarázst alakítanak ki. A szerkezeti munkákat az Épszerk Pannónia Invest végzi.

A Duna Medical Center Kórháza 2017 végére készül el, s 130 betegággyal, valamint 7 műtővel fog üzemelni. A már működő szakrendelő és sebészeti központja 2015 augusztusa óta fogadja a betegeket, és tavaly december óta fekvőbeteg-ellátást is nyújt, több szakterületen.

A luxuskórház 130 betegággyal, valamint 7 műtővel fog üzemelni

Bár a 2000-es évek környékén felismerték, hogy szükség van egy új fővárosi kórházra, a tervekből máig nem valósult meg semmi. De hova tervezi felépíteni a kormány az új, nagy fővárosi kórházat? Részletek! A Duna Medical Center igazgatótanácsának elnöke, Igor Iankovskyi kifejtette, hogy az elmúlt nyolc hónapban kiderült számukra, hogy van igény a világszínvonalú magán-egészségügyi szolgáltatásra Magyarországon, hiszen a szakrendelőjük és sebészeti központjuk betegforgalma rövid idő alatt megháromszorozódott. Az új kórházban is arra törekszenek majd arra, hogy elismert szakemberekkel és nemzetközi viszonylatban is csúcstechnológiás felszereltséggel, kivételes környezetben gyógyítsanak. A kórházban a tervek szerint lesz felnőtt, és gyermek intenzív osztály, labor, és diagnosztikai részleg PET/CT-vel, MRI-vel, CT-vel, endoszkópiás diagnosztikai eszközökkel felszerelve.

A kórház – amelynek személyzete több mint 600 fő lesz – magán finanszírozású, illetve magán-egészségügyi biztosítással érkező betegeket fogad majd.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +27, +33 °C
Minimum: +11, +20 °C

Pár órára kisüt a nap, de időnéóként erősen felhős lesz az ég. Nagyobb eséllyel a Dunától keletre alakulnak ki záporok, zivatarok. Időnként megélénkülő északkeleti szél mellett 27, 33 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn nem jön front, de melegedés kezdődik. A fokozottan érzékenyeknél fáradékonyság, dekoncentráltság léphet fel, egyesek alvásproblémákat is tapasztalhatnak. A keringési panszokkal küzdők a következő napokban tartós tünetekre készüljenek. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)