Már épül a luxuskórház a pesti Duna-parton

A Duna Medical Center kórházának építése már elkezdődött az elegáns ferencvárosi irodakorzón, a Lechner Ödön fasorban. Ha azt az üzleti filozófiát fogja követni, amit a társaság már működő rendelője és sebészeti centruma, akkor akinek pénze van, biztosan számíthat a magas színvonalú szolgáltatásokra.

A munkaterület átadásával megkezdődött Magyarország legnagyobb magán-egészségügyi befektetésének második fázisa, a Duna Medical Center kórházának építése. A IX. kerületi Duna-parton álló vasbeton szerkezet és munkagödör 8 év után teljesen átalakul. A már meglévő vázra két új emelet épül, így a kész épület nyolcemeletes lesz. Az épület mellett található, évek óta üresen tátongó munkagödörben pedig háromszintes mélygarázst alakítanak ki. A szerkezeti munkákat az Épszerk Pannónia Invest végzi.

A Duna Medical Center Kórháza 2017 végére készül el, s 130 betegággyal, valamint 7 műtővel fog üzemelni. A már működő szakrendelő és sebészeti központja 2015 augusztusa óta fogadja a betegeket, és tavaly december óta fekvőbeteg-ellátást is nyújt, több szakterületen.

A luxuskórház 130 betegággyal, valamint 7 műtővel fog üzemelni

Bár a 2000-es évek környékén felismerték, hogy szükség van egy új fővárosi kórházra, a tervekből máig nem valósult meg semmi. De hova tervezi felépíteni a kormány az új, nagy fővárosi kórházat? Részletek! A Duna Medical Center igazgatótanácsának elnöke, Igor Iankovskyi kifejtette, hogy az elmúlt nyolc hónapban kiderült számukra, hogy van igény a világszínvonalú magán-egészségügyi szolgáltatásra Magyarországon, hiszen a szakrendelőjük és sebészeti központjuk betegforgalma rövid idő alatt megháromszorozódott. Az új kórházban is arra törekszenek majd arra, hogy elismert szakemberekkel és nemzetközi viszonylatban is csúcstechnológiás felszereltséggel, kivételes környezetben gyógyítsanak. A kórházban a tervek szerint lesz felnőtt, és gyermek intenzív osztály, labor, és diagnosztikai részleg PET/CT-vel, MRI-vel, CT-vel, endoszkópiás diagnosztikai eszközökkel felszerelve.

A kórház – amelynek személyzete több mint 600 fő lesz – magán finanszírozású, illetve magán-egészségügyi biztosítással érkező betegeket fogad majd.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Tévhitek az egészségbiztosításról

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +3 °C
Minimum: -2 °C

Jobbára borult lesz az ég. Döntően eső, a főváros térségében és az Észak-Alföldön helyenként ónos eső valószínű. Az Északi-középhegységben viszont este, késő este egyre nagyobb területen vált ónos esőbe a csapadék. Az északkeleti határ mentén még havazás várható, és ott tovább gyarapodhat a hótakaró. A légmozgás estig csak kevés helyen élénkül meg, majd délkeleten már megerősödik a déli szél. Késő estére -1 és +8 fok közé enyhül az idő, dél felé mérhetjük a magasabb értékeket. A meteorológusok szerint napközben ismét kettős fronthatás lesz a domináns, melynek hátterében egy mediterrán ciklon áll.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra