Rangos díjat nyert a megújult HáziPatika

Az Év Honlapja címmel díjazta immár 21. alkalommal kiírt, 2022-es pályázatán a HáziPatika.com megújult oldalát a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat. A szakmai zsűri 227 nevező közül választotta ki a győztes pályaműveket.

Ahogyan azt hűséges olvasóink is észrevehették, a tavalyi esztendő nagy változást hozott az 1999-ben útjára indult HáziPatika.com életében. Formailag és tartalmilag is megújult Magyarország legolvasottabb egészségportálja, legalapvetőbb értékeink azonban változatlanok maradtak: hitelesség, megbízhatóság és emberközpontúság.

Megszokott és népszerű tartalmainkat (Betegségek A-Z, Gyógyszerkereső) immár megújult köntösben böngészhetik látogatóink, ahogyan a legfrissebb hazai és nemzetközi egészségügyi hírek, összefoglalók, interjúk, orvosportrék és ismeretterjesztő anyagok is várják a tematika iránt érdeklődőket. Emellett elindult Orvoskereső szolgáltatásunk, ahol csupán néhány kattintással időpontot is lehet foglalni egészségügyi panaszaink kivizsgálására, ellátására a partnerintézmények szakembereinél.

Az Év honlapja 2022
Az Év Honlapja címmel ismerték el oldalunkat. Fotó: www.azevhonlapja.hu

A megújult HáziPatika.com média kategóriában elnyerte Az Év Honlapja címet a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat 2022. évi versenyén. Az ünnepélyes díjátadót a Symbol Budapest rendezvényközpontban tartották meg csütörtök este. A megmérettetésre 227 nevezés érkezett, a szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. A díjazottak teljes névsora Az Év Honlapja díj oldalán böngészhető.

„A megújulásnak köszönhetően a HáziPatika.com átláthatóbb szerkezetű, modern arculatot kapott. Habár a külcsín új, munkánk során mindennap arra törekszünk, hogy tartalomban ugyanazt a megbízható minőséget képviseljük, amelyet az elmúlt több mint két évtized során már megszokhattak és keresnek olvasóink. Az Év Honlapja Díj sokat jelent számunkra, és megerősíti, hogy jó úton járunk afelé, hogy hiteles és közérthető formában nyújtsunk tájékoztatást egészséggel kapcsolatos kérdésekben, mindezt a legfrissebb trendekkel is lépést tartva” – fogalmazott a díj kapcsán Illés Attila, a HáziPatika.com megbízott főszerkesztője.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

)
Milyen betegségeket okozhat kutyáknál a kullancs?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +10, +20 °C
Minimum: -2, +6 °C

Erősen felhős lesz az ég, a nap második felétől egyre többfelé lehet eső, zápor. Erős délnyugati szél mellett 10, 20 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön melegfronti hatás érvényesül. Az érzékenyek körében puffadás és egyéb emésztési panaszok jelentkezhetnek, emellett keringési problémák léphetnek fel. Az arra hajlamosak akár intenzív migrént is tapasztalhatnak. Gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: