Szextippek valódi pároknak

Sok helyen lehet praktikákat olvasni a szexuális élet felpezsdítésére, ám ezek jó része a legtöbb ember számára túlságosan is merész - egy hosszabb kapcsolatban már kitapasztaltuk, mi a jó, miért is változtatnánk ezen?

Az tagadhatatlan, hogy némi újítás sosem árt: ez izgalmat, érdekességet vihet a kapcsolatba, spontánabbá és élvezetesebbé teheti az együttléteket. Néhány olyan tippet gyűjtöttünk össze, melyek sem akrobatikus tudást, sem komoly anyagi befektetés nem igényelnek, mégis azonnal jobbá tehetik a szexuális életünket!

Nyissa ki az ablakot, de húzza be a függönyt!

Van, akit felizgat a tudat, hogy bármikor megláthatják együttlét közben. Ennek egy óvatosabb változata az, ha csak az érzéki hangokat hallhatják meg mások. A szellő érintése a bőrön szintén nagyon kellemes lehet, különösen a nyári melegben.

Apró változtatásokkal felpezsdíthető a szexuális élet
Apró változtatásokkal felpezsdíthető a szexuális élet. Fotó: iStock

Koncentráljon a párja fejére!

Ha megkérdeznek valakit arról, milyen erogén zónákat ismer, legtöbben az egyértelmű területeket sorolják fel: mell, fenék, nemi szervek, a hát alsó része. Azonban a fejtetőn rengeteg idegvégződés található, melyeket érdemes stimulálni masszázzsal , simogatással. Ennek a kellemes érzésen kívül egy másik haszna is van: az érintés során olyan hormonok szabadulnak fel, melyek erősítik a kötődést és a szerelmet. A fejbőr masszírozása ezért az előjáték része is lehet!

Kiderítették a nap melyik időpontjában a legjobb a szex. Ha többet szeretne megtudni, kattitson korábbi cikkünkre!

Beszéljen!

Nem kellenek erotikus regénybe illő leírások: mondja el, amit érez, vagy kommentálja, hogy mit fog éppen csinálni a partnerével. Ennek nagy haszna van: tudathatjuk a másikkal, hogy mennyire jól esnek a mozdulatai, és azt is elmondhatjuk, mire vágyunk éppen. A szakemberek szerint a szex közbeni beszélgetés abban is segít, hogy tényleg a partnerünkre koncentráljunk.

Használjon síkosítót!

A felmérések szerint már a legegyszerűbb, víz- vagy szilikonbázisú síkosító is jelentősen fokozhatja a nők szexuális élvezetét (különösen akkor hasznos ezeket használni, ha már benne vagyunk a változókorban, ilyenkor ugyanis a hormonális változások miatt szárazabb lehet a hüvely).

Élje újra a legszebb pillanatokat!

Minden kapcsolatban vannak igen emlékezetes együttlétek, melyekre mindkét fél szívesen emlékszik. Ezek felidézése, a róluk való beszélgetés nagyszerű előjáték lehet, ráadásul kevésbé kellemetlen ezekről beszélni, mit egy-egy szexuális fantáziánkat elmesélni a másiknak.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +29, +35 °C
Minimum: +14, +20 °C

Több órára kisüt a nap, a megjelenő gomolyfelhőkből csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. Megélénkül a nyugatias szél, 29, 35 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Kedden frontmentes marad az idő, és a következő napokhoz hasonlóan újra a kánikula okozza majd a legtöbb tünetet. Alvásproblémák léphetnek fel, napközben pedig álmosságérzet, koncentrálási problémák és kábaság jelentkezhet, csökken a teljesítőképesség. Fokozódik a migrénhajlam. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.