Heti öt szex: sok és egészségtelen?

Túlzásba lehet vinni a szexet? Valóban okozhat hátfájást a sok ejakuláció? A pszichológus-szimbólumterapeuta válaszol.

"Heti 5 alkalommal van szexuális közösülés az élettársammal. Szerinte ez nagyon sok, mert az ejakuláció következtében nagyon sok vitamin távozik a szervezetünkből, és a hátgerincemnek sem tesz jót! Szeretném tudni, hogy mennyire káros a sok szex, különösen a sok elélvezés" - kérdezi Sándor nevű olvasónk, aki az Orvos válaszol nevű szolgáltatásunkban Gyetvai Viktóriától kért segítséget.

Kérdezőnket a szimbólumterapeuta nyugtatta meg (kattintson a hosszú válaszért), aki szerint alapvetően az a lényeg, hogy rendben legyen a szexualitásunk, és akkor egészségesebbek, teherbíróbbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

Kérdezze Ön is szakértőinket!

Az kérdésének adjon egy címet, majd 500 karakterben fogalmazza meg problémáját, amire választ vár. Ezután rendeljen szakterületet hozzá, és ha szeretné, csatolja mellé beszkennelt leletét, vagy egy fotót, táblázatot, ami segít árnyalni a kérdést, szemléltetni a panaszt, amivel kapcsolatban kérdése merült fel. Ha a feltett kérdésre a szakértő reagált, arról minden esetben e-mailben értesítjük a felhasználót!

Orvos Válaszol szolgáltatásunk teljesen ingyenes, semmilyen limit nincs a kérdésfeltevéssel kapcsolatban.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +33 °C
Minimum: +12, +20 °C

Többször megnövekszik a felhőzet, szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül az északkeleti szél, a maximumhőmérséklet 25, 33 fok között szóródik. Hétfőn nem érkezik front. A fülledtség idején nehézlégzés, rosszullét jelentkezhet, többen fejfájást tapasztalhatnak. Gyakoriak lehetnek a keringési panaszok, az arra hajlamosaknál vérnyomás-ingadozás léphet fel. Az érzett hőmérséklet is ingadozik. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.