Heti öt szex: sok és egészségtelen?

Túlzásba lehet vinni a szexet? Valóban okozhat hátfájást a sok ejakuláció? A pszichológus-szimbólumterapeuta válaszol.

"Heti 5 alkalommal van szexuális közösülés az élettársammal. Szerinte ez nagyon sok, mert az ejakuláció következtében nagyon sok vitamin távozik a szervezetünkből, és a hátgerincemnek sem tesz jót! Szeretném tudni, hogy mennyire káros a sok szex, különösen a sok elélvezés" - kérdezi Sándor nevű olvasónk, aki az Orvos válaszol nevű szolgáltatásunkban Gyetvai Viktóriától kért segítséget.

Kérdezőnket a szimbólumterapeuta nyugtatta meg (kattintson a hosszú válaszért), aki szerint alapvetően az a lényeg, hogy rendben legyen a szexualitásunk, és akkor egészségesebbek, teherbíróbbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

Kérdezze Ön is szakértőinket!

Az kérdésének adjon egy címet, majd 500 karakterben fogalmazza meg problémáját, amire választ vár. Ezután rendeljen szakterületet hozzá, és ha szeretné, csatolja mellé beszkennelt leletét, vagy egy fotót, táblázatot, ami segít árnyalni a kérdést, szemléltetni a panaszt, amivel kapcsolatban kérdése merült fel. Ha a feltett kérdésre a szakértő reagált, arról minden esetben e-mailben értesítjük a felhasználót!

Orvos Válaszol szolgáltatásunk teljesen ingyenes, semmilyen limit nincs a kérdésfeltevéssel kapcsolatban.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +26, +37 °C
Minimum: +17, +23 °C

A változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is készülhetünk, nyugaton és északon lehet zápor, zivatar. Élénk, erős lesz az északnyugati szél, a legmelegebb órákban nyugaton 26, 30, máshol 31, 37 fokot mérhetünk. Kedden a hőség mellett egy lassan mozgó hidegfront jelenti a terhelést. Nyugaton görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, keleten pedig a hőkimerülés, a fáradékonyság és az erős gyulladásos panaszok lesznek a legjellemzőbbek. A keleti tájakon továbbra is fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye. A keringési rendszert országszerte nagy igénybevétel éri. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.