Biztos, hogy mindent tud a szexről?

Tud mindent a szexről? Tisztában van az erotika szépségével és élményével? A HáziPatika.com most indult szexológia rovata választ ad számos, a szexualitással, a párkapcsolati problémákkal kapcsolatos kérdésre, és még sok minden más is előkerül.

Közel kétszáz "szexis" cikk

A HáziPatika.com Szexológia rovata, ami a Magyar Szexológiai Társaság szakmai támogatásával jött létre, egyértelműen hiánypótló a "műfajban". A közel kétszáz cikk felöleli szexuális egészségünket, boncolgatja párkapcsolati problémáink keletkezésének okait, bemutat számos érdekességet, és leleplez sok szexuális tévhitet. A rovat tabuk nélkül beszél a másságról, és kendőzetlenül ír a női- és férfi szexuális problémákról.

A Szexológia rovat széles körű tartalmi spektruma nem hagyja figyelmen kívül a különböző élethelyzetekben felmerülő szexualitást sem, például ír az idősebbek és a mozgássérültek kapcsolati problémáiról is.

Az igen gazdag publikációs tartalmat a képgaléria teszi még életszerűbbé, ahol a szexuális úton terjedő betegségekről, a szexuális pozitúrákon át a művészeti ágakban is népszerű témáról, az erotikáról kaphat értékes képi anyagot a látogató.

A szexlexikon több mint 300 kifejezésre ad magyarázatot a tárgykörben. Akárcsak a "Tudta-e?" rovatban, itt is számos érdekességekre bukkanhat a látogató.

Szexométer és társai

Az interaktív elemekre is nagy figyelmet fordított szerkesztőségünk. A Szexométer olyan játék, amely a szexológia cikkeinek tudásbázisára épül. Ha szeretne imponálni kedvesének, itt az ideje, hogy próbára tegye tudását!

Ha bárki elakadna a kvíz kitöltése kapcsán, nem kell kétségbe esnie, mert ha segítségként elolvassa a kérdéshez tartozó cikket, a siker biztosan nem marad el.

Sokan szeretik magukból kiírni, és másokkal megosztani - akár anonim módon is - lelküknek és szívüknek kedves, megkapó szerelmi történeteiket. Nekik készült "Az én sztorim" rovat, ahol a történeteket "osztályozni" is lehet, és a legjobbak a "toplistába" kerülnek.

Aki viszont a már jól megszokott fórumot részesíti előnyben, a rovatban ilyen típusú kapcsolatfelvételre is van lehetősége.

Tesztjeink segítségével szórakoztató formában "értékelheti" szexuális életét, kiderülhet, mennyire lehet elégedett vele...

Kérdezze a szakembereket!

A szexualitás életünk fontos része. Érdemes róla őszintén és tabuk nélkül beszélni. A HáziPatika.com egészségügyi magazinunkat évek óta segítő szakorvosok ezúttal is rendelkezésre állnak, hogy a felhasználók kérdéseire maradéktalanul válaszoljanak, s ezzel megoldást találjanak a problémákra, eloszlassák az esetleges kételyeket.

Érdemes szakembereinket felkeresni!

Szexshop a neten!

Tegyük szívünkre a kezünket, és valljuk be őszintén, sokan nem ússzuk meg pirulás nélkül, ha bemegyünk egy boltba, és a szexualitás kérdéskörébe tartozó termékeket vásárolunk, legyen az óvszer, síkosító vagy éppenséggel könyv, illetve szexuális segédeszköz.

Boltunkban mindezt diszkrét körülmények között, kényelmesen, fotelből megteheti. A bolt garantálja, hogy vásárlói adatait titkosan kezeli, és a megrendelt terméket csak a megrendelő veheti át, az harmadik fél kezébe nem kerül.

Kukkantson be hozzánk, és tudjon meg mindent a szexről!

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: