Talmácsi is ráharapott

Nagyon sok ember öntudatlanul is összeszorítja, csikorgatja a fogait éjszaka, sportolás, vagy egyéb fizikai megterhelés esetén, stressz- vagy maximális koncentrációt igénylő helyzetekben. Az így kialakult bruxizmus előidézhet izomfájdalmat, állkapocs- és nyakfájdalmat, fejfájást, a fogzománcon pedig repedéseket és mikrotöréseket is.

A jelenség káros következményeit az ún. harapási sínekkel lehet kiküszöbölni. Idén került hazánkba egy ilyen speciális termék, a Brux Sport, melyet egy nemzetközi szinten is elismert olasz fogorvosi vállalkozás munkatársa, Dr. Andrea Pelosi fejlesztett ki. A harapási sín a két fogsor közti tökéletes összezáródást teszi lehetővé, és legyőzi a bruxizmus negatív hatásait a komoly fizikai terhelést jelentő sportolásnál, egyes téli sportoknál (síelés, snowboardozás) és a motorsportban is.

A termék hatástalanítja a külső interferenciákat és a vibrációt, amelyek jelen vannak ezekben a sportágakban, és hosszútávon károsíthatják a fogakat a fogzománcon keletkező mikrorepedések kialakulásával. A bruxizmus kiküszöbölésére kifejlesztett sín biztosítja a nyakszirti tájék izmainak enyhébb terhelését, megszünteti a hát-, a váll- és a nyakfájdalmat, enyhíti a sportolás közben kialakuló hosszas, kényelmetlen testtartás okozta izomproblémákat is.

Világszerte már száznál is több profi sportoló használja nagy sikerrel a terméket, többek között a világbajnok Talmácsi Gábor motorversenyző, Deborah Compagnoni műlesikló olimpikon, és Aksel Lund Svindal, a világbajnok síelő is - olvasható a termék hírlevelében.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +36 °C
Minimum: +14, +21 °C

Napos idő lesz jellemző, csapadék általában nem várható, legfeljebb északkeleten lehet néhol zápor. Mérsékelt marad a nyugati szél, 31, 36 fok közé melegszik a levegő. Szerdán nem jön front, de a tartós meleg egyre erősebb tüneteket okozhat. Többeknél alvásproblémák léphetnek fel, napközben keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás is jelentkezhet. Fokozódik a migrénhajlam. A tűző napon fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)