Ugyanolyan a cukor, mint a kemény drogok

Az interneten fellelhető tudományos megállapítások hatására egyre több ember dönt úgy, hogy száműzi életéből a cukrot. Vannak, akik nem bírják sokáig, de sokaknak sikerül tényleg véglegesen szakítani ezzel a teljesen legálisan kapható "narkotikummal".

Nézzük, milyen előnye származik az embernek abból, ha többé nem vesz magához a fehér kristályból. Fontos azonban megjegyezni, hogy a cukormentes élet nem abból áll, hogy a reggeli kávénkba inkább édeskét teszünk, hiszen a napi cukorbevitelünk jelentős része a boltok polcairól leemelt termékekből származik.

Mi történik a testünkkel, ha 9 napig nem eszünk cukrot? Olvassa el!

A cukor nagy valószínűséggel úgy hat a testben lévő fehérjére, hogy meggyorsítja az öregedés tüneteit . Az eredménye a ráncos, megnyúlt, a nap káros hatásaival szemben kevésbé ellenálló bőr, amit csak a cukor mellőzésével lehet a régi selymes, üde kültakaróvá visszaváltoztatni.

A cukor gyorsítja az öregedést

Noha a cukormentes élet nem számít a szó szoros értelmében vett fogyókúrának, nem meglepő, hogy elhagyásával az ember elkezd karcsúsodni. Ha nem is drasztikus fogyás az eredménye, az arc, a karok kevésbé puffadtnak tűnnek majd.

Azzal, hogy egészségesebb ételeket fogyasztunk, tulajdonképpen az egész életstílusunk megváltozik, és számos betegség rémétől megszabadulunk. A cukor mellőzésével az ember teste felszabadul és pontosan jelzi majd, éppen milyen táplálékra van szüksége, amit aztán nyugodt szívvel fogyaszthatunk.

Nem véletlenül nevezik sokan kábítószernek a cukrot. Az agy jutalomközpontjára gyakorolt hatása miatt valóban képes ugyanolyan függőséget és kontrollvesztést okozni, mint a kemény drogok. Ha leszokunk róla, sokkal magabiztosabbak és öntudatosabbak leszünk, és energiáinkat hasznos dolgok elérésére fordíthatjuk. Forrás: www.everydayhealth.com

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +14, +20 °C
Minimum: +3, +12 °C

A párás reggelt követően változóan vagy erősen felhős időre van kilátás, többfelé előfordulhatnak záporok. Mérsékelt marad a szél, 14, 20 fok közé melegszik a levegő. Csütörtökön kettősfronti hatás érvényesül. Tovább gyengül az immunrendszer, emellett kellemetlen fejfájás, migrén és alvászavar léphet fel. Sokan nagyon megterhelőnek érezhetik a helyzetet. Érdemes megnézni a meteogyógyász® alábbi napi tanácsait! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: