Könnyű ételek a melegben

Hőség van a lakásban, mégis főzne valamit? Válasszon könnyű, egyszerűen elkészíthető receptjeink közül, amelyek hűsítően hatnak a szervezetre!

: mi lehet finomabb nyáron egy cit­romos halételnél?

Kánikula idején érdemes kerülnünk a zsíros ételek fogyasztását, mivel a fehérjék hozzájárulnak a hőségérzet fokozásához, valamint hosszabb ideig tart megemésztenünk ezeket az ételeket. Részesítsük előnyben a gyümölcsöket, joghurtokat, nyers zöldségeket ebben az időszakban, a kávé és az alkohol helyett pedig igyunk bőségesen ásványvizet és teát.

)
Vitamin ABC - D Vitamin (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +29, +35 °C
Minimum: +14, +20 °C

Több órára kisüt a nap, a megjelenő gomolyfelhőkből csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. Megélénkül a nyugatias szél, 29, 35 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Kedden frontmentes marad az idő, és a következő napokhoz hasonlóan újra a kánikula okozza majd a legtöbb tünetet. Alvásproblémák léphetnek fel, napközben pedig álmosságérzet, koncentrálási problémák és kábaság jelentkezhet, csökken a teljesítőképesség. Fokozódik a migrénhajlam. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)