A csokinyuszik is maszkot kaptak

Védőmaszkos húsvéti csokinyuszikat készít egy belga csokoládékészítő-mester. A különleges édességek jótékony célt szolgálnak.

Az európai gazdaság harmada leállt a koronavírus-járvány következtében. Részletek itt.

Genevieve Trepant a koronavírus-járvány miatt kénytelen volt ideiglenesen bezárni üzletét a belgiumi Lonzee városban. Genevieve ugyanakkor így sem hagyott fel mesterségével, hanem inkább két jótékonysági akciót indított útjára. Az általa alkotott csokoládéfigurákat az interneten lehet megvásárolni, a befolyt összegből pedig orvosi védőeszközöket szerez be egy alapítvány. Emellett közvetlenül az egészségügyi dolgozóknak is szállítanak a védőmaszkos húsvéti csokinyuszikból.

gallery-image
gallery-icon
Galéria

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +20, +26 °C
Minimum: +0, +7 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt szinte felhő sem lesz az égen, csapadékra nem kell készülni. Délután a napsütés mellett csak kevés gomolyfelhő jelenik meg, de ezekből csapadék nem lesz. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 0, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 26 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Csütörtökön nem érketik front. Hideg lesz a reggel, fennáll a megfázás veszélye, és a kopásos eredetű ízületi bántalmak is felerősödhetnek. A délelőtti gyors melegedés alatt vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A napsütés javítja a hangulatot és a közérzetet. A délutáni hőérzet a kellemes tartományban alakul. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció