A csokinyuszik is maszkot kaptak

Védőmaszkos húsvéti csokinyuszikat készít egy belga csokoládékészítő-mester. A különleges édességek jótékony célt szolgálnak.

Az európai gazdaság harmada leállt a koronavírus-járvány következtében. Részletek itt.

Genevieve Trepant a koronavírus-járvány miatt kénytelen volt ideiglenesen bezárni üzletét a belgiumi Lonzee városban. Genevieve ugyanakkor így sem hagyott fel mesterségével, hanem inkább két jótékonysági akciót indított útjára. Az általa alkotott csokoládéfigurákat az interneten lehet megvásárolni, a befolyt összegből pedig orvosi védőeszközöket szerez be egy alapítvány. Emellett közvetlenül az egészségügyi dolgozóknak is szállítanak a védőmaszkos húsvéti csokinyuszikból.

gallery-image
gallery-icon

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3, +7 °C
Minimum: -4, +4 °C

Borult, párás idő lesz szitálással, illetve egy-két helyen pár órás napsütés is előfordulhat (főleg keleten), majd késő délután már eső is kialakulhat a déli tájakon. Megélénkül az északkeleti szél, 3, 7 fokos maximumokat mérhetünk. Csütörtökön nem érkezik front, de az ízületesek és a légúti megbetegedésekkel küzdők most is komolyabb tüneteket tapasztalhatnak. Emellett enyhébb fejfájás is felléphet, illetve az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség magas, növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: