Fényes sikerek az ultrahangos zsírbontásban

A nők elsöprő százaléka vágyik lapos hasra, kerek, feszes fenékre és sima combokra, főként most, a strandszezon elején. Az új technológiák eddig kizárólag kozmetikai szalonokban voltak elérhetőek, de végre megjelentek az első otthoni zsírbontó gépek!

Az elmúlt években számtalan új gépi technológia jelent meg a nem kívánatos zsírpárnák eltüntetésére, egyre egyszerűbb külső segítséggel megvalósítani az álomalakot.

A zsírsejtek mennyisége fiatal gyermekkorban alakul ki. Egy idő után a számuk már nem nő, csak az egyes zsírsejtek mérete változik, ami akár babszem nagyságú is lehet. A mozgásszegény életmód, a gyorsételek, a finomított élelmiszerek mind-mind a zsírsejtek növekedését segítik elő, ezért az emberek nagy százaléka rendelkezik túlsúllyal. A céljuk "megszabadulni" a zsírpárnáktól. Számtalan kozmetikában elérhetőek a zsírbontó kezelések, mégis sokan szeretnék kényelmi vagy anyagi okokból otthon megoldani a kérdést. Ma már ez sem lehetetlen, többféle otthon használható zsírbontó berendezés közül választhat a fogyni vágyó.

A legújabb sláger a kavitációs ultrahangos zsírbontás. Az otthoni készülékek ugyanazt a frekvenciát alkalmazzák, mint a kozmetikákban található kavitációs berendezések, és a működési elv is ugyanaz. Az ultrahang hullámok energiája apró buborékokat generál a zsírszövetben. Ahogy az ultrahang hullámok hatására a nyomás folyamatosan változik, ezek a buborékok szétroppannak, és képesek felsérteni a zsírsejtek falát is, ahonnan a zsírsavak kifolynak a sejtek közötti térbe. Innen a szervezet kiválasztó rendszerének feladata a zsírok kiürítése. Habár elterjedt az a tévhit, hogy a kavitáció képes a narancsbőrt kezelni, az igazság az, hogy kizárólag a zsírsejtekre van hatással.

A fejlesztők, látva a technológia korlátait és az igényt a komplexebb eredményekre, olyan megoldásokon kezdtek dolgozni, ami más technológiákkal kombinálja a kavitációt. A legújabb fejlesztés a kezelőfejbe épített fényterápia (soft lipolézer). Ez háromféle módon egészíti ki a kavitáció hatását. Egyrészt a fény megnöveli a zsírsejtek falának áteresztő képességét, így könnyebben távozik belőlük a zsír. Másrészt képes hatni azokra a zsírsejtekre is, amikre a kavitáció esetleg nem volt hatással. Harmadrészt pedig a vörös színű fénynek narancsbőr csökkentő és bőrfeszesítő hatása is van. Mivel a fénytechnológia a kezelőfejbe beépítve található, a kombinált megoldással egy kezelésen belül valóban képesek vagyunk bontani a zsírt és csökkenteni a narancsbőrt.

A zsírbontás során a sejtek közötti térbe kifolyt zsírsavak a szervezet kiválasztórendszere segítségével tudnak távozni. Amennyiben ez a folyamat nem működik tökéletesen, a zsírok visszaépülhetnek az eredeti helyükre. Éppen ezért nagyon fontos, hogy segítsük a kiválasztó rendszer munkáját rendszeres vízfogyasztással, mozgással, nyirokmasszázzsal.

Az otthoni zsírbontás, mindamellett, hogy látványos eredményekkel kecsegtet, több szempontból is kényelmes megoldást jelent. Nem kell bejelentkezni a kezelésre, a gépet akkor használja, amikor kedve tartja. Mivel saját magát kezelheti, nem kell senkinek sem látnia sem a kezelést, sem az előkészületeket. Minden az Ön titka maradhat, az ismerősök csak a pozitív változást fogják látni. Ha azonban nem szégyenlős, és szeretné élvezni a karcsúsodást, összefoghat a barátnőivel, és kezelhetik egymást is egy kellemes dumaparti keretében.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +33 °C
Minimum: +12, +20 °C

Többször megnövekszik a felhőzet, szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül az északkeleti szél, a maximumhőmérséklet 25, 33 fok között szóródik. Hétfőn nem érkezik front. A fülledtség idején nehézlégzés, rosszullét jelentkezhet, többen fejfájást tapasztalhatnak. Gyakoriak lehetnek a keringési panaszok, az arra hajlamosaknál vérnyomás-ingadozás léphet fel. Az érzett hőmérséklet is ingadozik. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: