Vizsgálatot követelve rátámadt az asszisztensre egy nő

Egy év felfüggesztett börtönre ítélték azt a nőt, aki azonnali vizsgálatot követelve rángatott és lökdösött egy kiskunhalasi egészségügyi asszisztenst.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség egy 67 éves nő ellen. A Bács-Kiskun megyei településen élő nő ugyanis azonnali vizsgálatot követelve rátámadt egy egészségügyi asszisztensre - közölte Sárközy Szabolcs, a Kecskeméti Törvényszék sajtószóvivője.

egészségügyi dolgozó
Azonnali vizsgálatot követelve rátámadt az asszisztensre egy nő.A kép illusztráció, forrása: Getty Images

Rángatta és lökdöste az egészségügyi dolgozót

Az elkövető 2021. október 21-én reggel orvosi ellátásra érkezett a kiskunhalasi háziorvosi rendelőbe. Az asszisztens a járványügyi helyzet miatt arra kérte őt, hogy beszólításáig a rendelőintézet udvarán várakozzon, ne a váróteremben.

60 millió forinttal bukott le a korrupt háziorvos.

A nő először ennek eleget is tett, később azonban bement a váróterembe, és azonnali vizsgálatot követelve megragadta az asszisztens köpenyét, belökte őt a helyiségbe, majd bement utána. További erőszakos magatartástól tartva a háziorvos soron kívüli ellátásban részesítette a nőt, aki ezután távozott.

Egy év felfüggesztett börtönre ítélték

A Kiskunhalasi Járásbíróság a nőt tárgyalás kitűzése nélkül 1 év börtönre ítélte, amelyet 2 év próbaidőre felfüggesztettek. A bíróság döntése jogerős - közölte Sárközy Szabolcs.

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +30, +36 °C
Minimum: +14, +20 °C

A többórás napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, legfelejebb délen lehet elvétve egy-egy zivatar. Mérsékelt szél mellett 31, 36 fokos maximumhőmérsékletekere számíthatunk. Vasárnap sem érkezik front, fokozódik a kánikula. A migrén mellett a keringési panaszok is gyakoriak lehetnek, egyre többen tapasztalhatnak alvászavarokat is. A tűző napon fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. A déli órákat javasolt árnyékos, hűvös heéyen tölteni. Az érzett hőmérséklet még a mért értkeknél is magasabb lesz. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)