Visszautasította a 4 milliós vesztegetési pénzt egy főorvos

Egy nő megpróbált rávenni egy egri főorvost, hogy hamis halotti bizonyítványt állítson ki. Ezzel akart hozzájutni elhunyt apjának 20 millió forintos baleseti biztosításához.

Koronavírus: védettségi igazolványt árult ez a háziorvos.

A baleset az baleset, a természetes halál meg természetes halál - sommázható az egri orvos cselekedete, amellyel megtagadta, hogy pénzért hamis halotti bizonyítványt állítson ki egy nő részére elhunyt apja után. A nő azt szerette volna, hogy az apja baleset miatt hunyjon el, mert így övé lett volna a 20 millió forintos életbiztosítás. Ezért cserébe először 2, majd 4 millió forintot ajánlott fel az orvosnak, aki mindkétszer visszautasította az ajánlatot - derült ki egy, az ugyeszseg.hu-n megjelent közleményből.

Az egri főorvos visszautasította a 4 milliós vesztegetési pénzt.
Az egri főorvos visszautasította a 4 milliós vesztegetési pénzt. A fotó illusztráció, forrás: Getty Images

Az ötlet nem bizonyult túl jónak, mert a Heves Megyei Főügyészség vádat emelt az 55 éves nővel szemben vesztegetés, közokirat-hamisításra való felbujtás miatt. Az ügyészek felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozták próbaidővel. Az ügyben első fokon az Egri Törvényszék hoz majd ítéletet.

A közlemény szerint a nő többször is megkereste az orvost, próbálta meggyőzni, de az egri főorvos végig korrekten járt el. Tájékoztatást adott a nő számára arról, hogy a beteg elhunytában baleseti tényezők nem játszottak szerepet, mint azt az összes kezelési dokumentum és a halottvizsgálati bizonyítvány is igazolta.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +29, +37 °C
Minimum: +16, +23 °C

Eleinte csökken a felhőzet, majd délután a napsütés mellett a képződő gomolyfelhőkből keleten, illetve a Dunántúlon néhol zápor, zivatar is előfordulhat. Erős, a Bakonyban viharos lesz az északnyugati szél, a legmagasabb hőmérséklet 29, 37 fok között alakul. Szombaton hidegfront hat a szervezetre, de még a hőség is nagy igénybevételt jelent. Görcsös és migrénes fejfájás is jelentkezhet, erősen ingadozhat a vérnyomás és rosszullét is felléphet. A szívbetegeket fokozott terhelés éri! Átmenetileg mérséklődnek a koncentrálási problémák. A kánikulával terhelt tájakon továbbra is fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye! A légszennyezettség közepes, csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: