Gyógyszertári ügyelet: itt mindet megtalálja!

Az összes ügyeletes gyógyszertárra rá tud keresni Pécsen, Szegeden, Szolnokon ugyanúgy, mint Vácon vagy Debrecenben a HáziPatika.com frissülő címtárában.

Az összes hazai gyógyszertári ügyeletet felvette címtárába Magyarország vezető egészségügyi portálja, a HáziPatika.com.

A budapesti gyógyszertárak címlistája mellett régóta nagy igény jelentkezett a többi ügyeletes patika adatbázisára is, így a portál ezt is elkészítette az ÁNTSZ frissülő listái segítségével.

A naprakész gyűjteményben megyére, régióra szűrve kereshetjük ki az adott intézményeket, ahol nemcsak a címüket és ügyeleti nyitva tartásukat tudhatjuk meg, de egy kis térkép segítségével információt kaphatunk arról is, merre keressük.

Ügyeletes gyógyszertárak adatbázisa országszerte:ide kattintva találja.

Gyógyszertári ügyelet mobilon

Aki nem az interneten, illetve asztali gépen szeretné elérni az adatbázist, ráadásul androidos okostelefont használ, annak ajánljuk a HáziPatika.com új alkalmazását, az EgészségGPS-t.

Ez annyival több az itteni adatbázisnál, hogy segítségével bárhol, bármikor rákereshet patikára, kórházra vagy egyéb más intézményre is, az alkalmazás megmutatja, hol találhatók a közelben lévő találatok, bónuszként pedig útvonalat tervez akár gyalog, akár autóval vagy tömegközlekedési eszközökkel. A különlegessége, hogy az ügyeletes gyógyszertárakat is könnyedén megtalálhatjuk, leszűrhetjük a segítségével, így az alkalmazás időt spórol használóinak, és megkíméli őket az idegeskedéstől.

Töltse le még ma az EgészségGPS alkalmazást okostelefonjára, ide kattintva!

Ne legyen rá szükség, de ha mégis, keresse megbízható helyen az adatokat!

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső