Az emberi test csodái 3D-ben

Kíváncsi arra, hogyan működik az emberi test? Meg szeretné érteni a különböző betegségek, például az asztma, a rák kialakulását? Tudja, hogyan zajlik a CT-vizsgálat? Nem kell orvosi könyveket bújni, már megnézheti mindezt 3D animációkon, magyarul!

Nem csak leírjuk, meg is mutatjuk!

Járt már úgy, hogy nem értette pontosan, amit az orvosa a betegségéről mondott? Nem tudta elképzelni, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetében? Esetleg családtagja faggatta Önt, hogy magyarázza el a betegségét? Mostantól 3 dimenziós animációval és közérthető magyarázattal segítünk Önnek, hogy bepillanthasson az emberi szervezet működésébe. Kattintson ide, és kitárulnak az emberi test csodái!

szemészeti problémát, azt, hogy miként zajlik le egy

infarktus vagy

szélütés, hogyan

fejlődik a kisbaba és miként zajlik le a

szülés.

Ön melyiket szeretné megnézni a százféle animáció közül? Válogasson kedvére!

Látvány, hangzás, interaktivitás - ez a multimédia

Kilenc-tíz évvel ezelőtt még annak is örültünk, ha a modemes kapcsolat mellett a néhány képet tartalmazó, alapvetően szöveges oldalak nagyobb várakozás nélkül töltődtek be. Mára megváltozott az internet, és mi, felhasználók is más tartalmakat keresünk. A szélessávú elérések világában nem gond, sőt alapkövetelmény a mozgókép, amely könnyen érthetővé teszi a sokszor misztikus egészségügy legrejtettebb zugait is.

Az amerikai Blausen Medical és a HáziPatika.com egyedülálló és úttörő együttműködésének révén már a hazai látogatók számára is elérhetővé váltak a színvonalas, közérthető animációk az emberi szervezetben zajló folyamatokról.

A 3D-s orvosi ismeretterjesztő anyagokat gyártó amerikai cég már 7.000 animációt és 12.000 illusztrációt készített el szakképzett grafikusok, művészek, orvosi kutatók közreműködésével, melyek közül a legérdekesebbek a HáziPatika.com szakértői segítségével kaptak szakmailag hiteles magyar szinkront. Természetesen a szakmai pontosság mellett a közérthetőség is a fő szempontok közé tartozott, így mindenki számára könnyen értelmezhetőek a bonyolult betegségek is.

Ismeretszerzéshez, tanuláshoz, tanításhoz

Az emberi testről készült 3D-s animációkat ajánljuk böngészésre betegeknek és egészségeseknek, de olyanoknak is, akik érdeklődnek az anatómia illetve az orvostudomány iránt, és statikus képek helyett szívesebben látnák működés közben a szerveket.

A rövid, látványos filmecskék jól használhatók akár biológiaórán is, ha például a szív működését, a vérnyomást, a csont­vázrendszer felépítését kell elmagyarázni.

Mindent egy helyen, látványosan

A HáziPatika.com oldalán elérhető több mint háromezer cikkhez korábban is készültek hasznos és informatív fotógalériák is. Most mindezt egy helyen, könnyen kereshetően érhetik el, így már akár órákat is eltölthet az érdekes képek, videók vagy animációk böngészésével.

A HáziPatika.com Médiatárának oldalán lehetősége van arra, hogy keresgéljen az videók között. Ha böngészni akar, akkor az oldal alján található sorban lévő betűkre kattintva találja meg a különböző témákhoz tartozó tartalmakat. Ha konkrét betegségről keres anyagot, akkor használhatja a beépített keresőt is.

Főleg egészségügyi témákban rendkívül fontos a jól érthető, ugyanakkor hiteles, pontos tartalom, a könnyebb megértést szolgáló animációk és videók, amelyeket bárki annyiszor nézhet meg ingyen, ahányszor csak akar.

Ha a kép nem elég...

Minden képi tartalomhoz ajánlunk további képes és írásos anyagot, így ha elmélyülne az adott témában, ránk bízhatja magát, vezetjük. Az animációk, videók vagy éppen képtárak mellett megtalálja az adott téma összefoglaló rövid leírását, de a HáziPatika.com témába vágó cikkeit is megnyithatja egy kattintással. Sőt - ahogy azt már a videómegosztó oldalakon is megszokhatta - minden kapcsolódó médiát egy oldalon láthat, így biztos lehet abban, hogy valóban mindent megtalál helyben, ami az adott témához szorosan kapcsolódik.

Tudjon meg többet az egészségről, tartson velünk az emberi test csodálatos világába!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +11, +16 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhk is lesznek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett időnként megnövekszik a felhőzet, elvétve egy-egy zápor kialakulása sem zárható ki. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció