Koronavírus: újabb magyar beteg hunyt el

Újabb, egy 80 éves krónikus betegségben szenvedő férfi hunyt el a koronavírussal-fertőzöttek közül.

Immár nyolcra emelkedett a magyar koronavírus-áldozatok száma, egy 80 éves, krónikus betegségben szenvedő férfi haláláról adott hírt a járvány hivatalos tájékoztatási oldala.

koronavírus terjedése, koronavírus, koronavírus-járvány, koronavírus-fertőzés, COVID-19
koronavírus terjedése, koronavírus, koronavírus-járvány, koronavírus-fertőzés, COVID-19

A fertőzöttek száma ezúttal nem nőtt, ahogyan az a HáziPatika.com-on is megírtuk, jelenleg 167 regisztrált COVID-19 beteget tartanak nyilván az országban. Délelőtt Orbán Viktor miniszterelnök rendkívüli tájékoztatóján azonban úgy fogalmazott, ennél sokkal több lehet a tényleges fertőzöttek száma Magyarországon. A honlap közlése szerint bár a betegek száma változatlan, a gyógyultaké nőtt, immár 21-en épültek fel a fertőzésből.

A jelenlegi adatok szerint így tehát 101-en vannak még kórházi karanténban, s több mint 5500 alkalommal vettek mintát laboratóriumi vizsgálathoz.

Olaszországban drónokkal figyelik az embereket, hogy betartják-e a kijárási tilalmat - olvassa el az erről szóló cikket az nlc.hu-n.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: