Koronavírus: stabil állapotban a brit államfő

Stabil állapotban van Boris Johnson brit miniszterelnök, akit az új koronavírus okozta betegség miatt intenzív osztályon kezelnek. A friss információk szerint az államfő szervezete jól reagál a kezelésre.

Koronavírus: Európában tombol, Kínában nincs új áldozata - olvassa el a részleteket!

Ahogy már a HáziPatika.com-on olvashatták, a brit miniszterelnöknél március 26-án állapították meg a koronavírus-fertőzést, miután a vírus okozta betegség enyhe tüneteit észlelte magán. Múlt hétvégén azonban orvosának tanácsára kórházba szállították, betegségének egyes tünetei - például a magasláz- ugyanis meglehetősen makacsnak bizonyultak. Hétfőn késő este pedig már a londoni St. Thomas kórház intenzív osztályán feküdt a miniszterelnök, állapota ugyanis romlott.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Anglia, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus Egyesült Királyság, Boris Johnson
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Anglia, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus Egyesült Királyság, Boris Johnson

Reagál a kezelésre

A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivőjének szerda délutáni tájékoztatása szerint az 55 éves kormányfő stabil klinikai állapotban van. Változatlanul a St. Thomas kórház intenzív osztályán kezelik, szervezete reagál a koronavírus elleni kezelésre.

A rutinszerűen adott oxigénen kívül egyébként a miniszterelnök nem szorul semmiféle légzéssegítő eljárásra, így lélegeztetőgépre sem. Nincs tüdőgyulladása. A koronavírusos kormányfő jelenleg nem dolgozik, de szükség esetén kapcsolatba tud lépni munkatársaival.

A kormányfő gyógykezelésének idejére Johnson felkérésére Dominic Raab külügyminiszter vette át a miniszterelnöki feladatok ellátását.

Legyőzte a koronavírust, tapssal búcsúztatták a 84 éves nagypapát - részletek társportálunk, az nlc.hu cikkében!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +10, +15 °C

Délelőtt a napsütés mellett változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Délután a napos időszakokat időnként gomolyfelhők zavarják, de ezekből csapadék nem alakul ki. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Viharos idő