Koronavírus: nőtt a fertőzöttek és áldozatok száma itthon

A tegnapi adathoz képest 55-tel, 733 főre nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, és meghalt két újabb idős beteg is.

A koronavírus-járvány a 2009-esnél is komolyabb válságot okozhat - olvassa el az erről szóló cikkünket!

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Emellett elhunyt két 80 év feletti idős beteg, és 66 főre emelkedett a gyógyultak száma - írja a koronavirus.gov.hu.

A hivatalos tájékoztató oldal táblázatában, amely az elhunytak nemét, életkorát és alapbetegségeit ismereti, az olvasható, hogy mindkét áldozat férfi volt, egyikük 80, másikuk 86 éves. Azt egyelőre nem közölték, hogy milyen alapbetegségektől szenvedtek.

Koronavírus: villamosra várakozik egy férfi a Vigadó téren, Budapesten
Koronavírus: villamosra várakozik egy férfi a Vigadó téren, Budapesten

Az eddigi intézkedések a megfelelő időben és módon történtek

Mint azt a HáziPatika.com megírta, Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs tegnapi, szombati sajtótájékoztatóján emlékeztetett, éppen egy hónappal ezelőtt történtek az első megbetegedések. Ennek apropóján megvonta az eddigi védekezések és intézkedések mérlegét, amik szerinte megfelelő időben és módon történtek. Úgy fogalmazott, az, hogy sikerült eddig a robbanást megelőzni, és bár a fertőzöttek, halálesetek számának növekedése folyamatos, de mértékletes, az mindenkinek köszönhető, aki betartja a szabályokat.

Los Angelesben élelmiszert árulhatnak az éttermek a túlélésért - olvassa el a részleteket társportálunkon, az nlc.hu-n.

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést gomolyfelhők is zavarják, ezekből néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a jelen lévő gomolyfelhőkből záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: