Koronavírus: 116 újabb magyar beteg

Egy nap alatt 116 új koronavírusos esetet és 14 új áldozatot regisztráltak Magyarországon.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 2284-re nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Emellett újabb 14 idős, krónikus beteg hunyt el, így a koronavírus-járvány hazai áldozatainak száma 239-re emelkedett - olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyaroroszág, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma, koronavírus magyar áldozat
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyaroroszág, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma, koronavírus magyar áldozat

850-en vannak kórházban

Koronavírus: így segíthetnek a gyógyult magyarok - részletek itt!

Jelenleg 850 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 61-en szorulnak művi lélegeztetésre. A betegek számának növekedése miatt a kórházak országszerte növelik ágykapacitásaikat, készülve a tömeges megbetegedések fázisára.

Az adatokból az is kiderül, hogy jelenleg 10942-en vannak hatósági házi karanténban, és eddig 55390 koronavírustesztet végeztek el az akkreditált laboratóriumokban. A koronavírus-fertőzésből felgyógyultak száma ugyanakkor 390-re emelkedett.

"Bizalomra és összefogásra van szükség a járvány megállításához" - a részleteket olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkében!

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +18, +29 °C
Minimum: +7, +12 °C

Hazánkban kedden délelőtt nyugat felől csökken a felhőzet, de keleten elszórtan záporok kialakulása várható. Délután tovább szakadozik, csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 29 fok között alakul. Késő este 11, 18 fok lesz. Kedden ugyan markáns front nem érkezik, a körülmények viszont kettősfront jellegű légköri helyzethez hasonlítanak. Felerősödhetnek a keringési és vérnyomáspanaszok, nyugaton migrén, keleten görcsös fejfájás jelentkezhet. Többen alvásproblémákkal küzdhetnek, a szabadban ingadozó hő- és komfortérzettel érdemes számolni. Gyakori lehet az ingerlékenység is. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció