Koronavírus: 116 újabb magyar beteg

Egy nap alatt 116 új koronavírusos esetet és 14 új áldozatot regisztráltak Magyarországon.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 2284-re nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Emellett újabb 14 idős, krónikus beteg hunyt el, így a koronavírus-járvány hazai áldozatainak száma 239-re emelkedett - olvasható a koronavirus.gov.hu -n.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyaroroszág, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma, koronavírus magyar áldozat
Lélegeztetőgépre kötött beteget vizsgálnak a Szent László Kórházban.Fotó: MTI/Balogh Zoltán

850-en vannak kórházban

Koronavírus: így segíthetnek a gyógyult magyarok - részletek itt!

Jelenleg 850 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 61-en szorulnak művi lélegeztetésre. A betegek számának növekedése miatt a kórházak országszerte növelik ágykapacitásaikat, készülve a tömeges megbetegedések fázisára.

Az adatokból az is kiderül, hogy jelenleg 10942-en vannak hatósági házi karanténban, és eddig 55390 koronavírustesztet végeztek el az akkreditált laboratóriumokban. A koronavírus -fertőzésből felgyógyultak száma ugyanakkor 390-re emelkedett.

"Bizalomra és összefogásra van szükség a járvány megállításához" - a részleteket olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkében!

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Alig lesz felhő az égen, strandidőre készülhetünk. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon élénk lökések kísérik a délies szelet, a legmelegebb órákban 33, 38 fokot mérhetünk. Csütörtökön még frontmentes marad az idő, de fokozódik a hőség, ami extrém terhelést ró még az egészségesekre is. Gyakoriak az alvászavarok, napközben pedig kábaság, tompaság léphet fel. Gyakori a migrén, az arra hajlamosak keringési problémákat és emésztési panaszokat is tapasztalhatnak. A déli órákat ajánlott árnyékos, hűvös helyen tölteni. A légszennyezettség magas, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)