Kérdés: Erekció közben le tudom húzni a makkom alá a bőrt, de akkor a fitymafék nagyon feszes és fáj. Milyen orvosi beavatkozás van erre a problémára?

Panaszát feltehetően rövid fitymafék okozza. Javasolt urológiai vizsgálata és indokolt esetben a rövid fitymafék műtéti átvágása.

Fitymafék

Erekció közben le tudom húzni a makkom alá a bőrt, de akkor a fitymafék nagyon feszes és fáj. Milyen orvosi beavatkozás van erre a problémára?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza fitymafék témában:

Panaszát feltehetően rövid fitymafék okozza. Javasolt urológiai vizsgálata és indokolt esetben a rövid fitymafék műtéti átvágása.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +13, +18 °C
Minimum: +6, +11 °C

Hazánkban vasárnap délelőtt borult időre van kilátás, elszórtan várható eső. Délután túlnyomóan borult lesz az ég, szórványosan további eső, zápor alakul ki. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 18 fok között alakul. Késő este 7, 12 fok lesz. Vasárnap kettősfront hat a szervezetre, ezen belül a hidegfrontra jellemző tünetek lehetnek erősebbek. Gyakori lehet a fejfájás és a migrén, sokan tapasztalhatnak keringési panaszokat és rosszullétet. Lehangoltság, rosszkev léphet fel, csökken a teljesítőképesség. Fennáll a megfázás veszélye, a szabadtéri programok során réteges öltözet javasolt. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső