Mennyire veszélyes a terhesség alatti felfázás?

A terhesség alatt, főleg a kezdeti időszakban fokozottan kell figyelnünk, hogy elkerüljük a felfázást.

A vetéléstől nem kell komolyan tartani, de a terhesség későbbi szakaszában igen komoly problémákat okozhat egy húgyúti infekció. Szakértőnk szerint minden terhesség alatt jelentkező felfázásszerű tünettel azonnal forduljunk orvoshoz. Prof. Dr. Ludwig Endre belgyógyász, infektológus a terhesség alatti felfázásokról beszél a VideóRendelő adásában.

A korábbi VideóRendelő adásaink legjobb kérdéseiből készült videókat itt nézheti meg, kattintson !

)
Vízben oldódó vitaminok (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: -1, +6 °C
Minimum: -3, +4 °C

Kezdetben sok lesz a felhő, majd felhőátvonulások lesznek helyenként záporral, hózáporral, futó havas esővel. Erős, viharos északnyugati szélben -1, 6 fokos délutáni hőmérsékletet mérhetünk. Szombaton hidegfront hat a szervezetre. Erős görcsös fejfájás és más görcsös panaszok jelentkezhetnek, romolhat a szívbetegek állapota. Gyakoriak lehetnek a keringési és vérnyomáspanaszok, sokan tapasztalhatnak szédülést, rosszullétet. Jelentősen csökken a hő- és komfortérzet. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás erősen emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: