Személyi változások az egészségügyben

Új helyettes államtitkárt neveztek ki az Emberi Erőforrások Minisztériumában.

Személyi változások az Emminél

Az Emmi közleményben tudatta, Dr. Fábián Károly urológus szakorvost az Emberi Erőforrások Minisztériumában egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárrá nevezték ki 2018. október 3-ai hatállyal.

Újabb személyi változások az egészségügyben, Emmi Kásler Miklós Nagy Anikó dr. Nagy Anikó Emberi Erőforrások Minisztériuma
Újabb személyi változások az egészségügyben

Az Index cikke szerint ez valószínűleg nincs közvetlen összefüggésben azzal, hogy kedden felajánlotta lemondását a teljes egészségügyi területet irányító Nagy Anikó egészségügyi államtitkár . Nagy Anikót ezután Kásler Miklós azonnali kényszerszabadságra küldte , vagyis folyamatban lévő ügyeit sem zárhatta le.

Mint ismeretes, az Emberi Erőforrások Minisztériumában az egészségügyi államtitkár mellett eddig két helyettes államtitkár tevékenykedett: Nagy Szilárd, az egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár és Fábián Attila, az Egészségbiztosítási Alap működtetéséért felelős helyettes államtitkár.

Sorra mondanak fel az egészségügyben

Ahogy arról korábban a Házipatika.com beszámolt, amint lemondott Nagy Anikó egészségügyi államtitkár, nem sokkal később kiderült, hogy október 2-án benyújtotta lemondását Tamás Róbert , a Honvédkórház orvosigazgatója is. Ezután a Magyar Idők arról tájékoztatott, hogy az igazgató távozása nincs összefüggésben azzal, hogy a Honvédkórház sürgősségi osztályán kialakult "kínzó orvoshiányra" és "túlterheltségre" hivatkozva nemrég lemondott az osztály vezetője, Zacher Gábor .

Úgy tudni, Tamás Róbert dandártábornok 2018. október 1-jétől orvosként dolgozik tovább a Honvédkórházban. A helyét megbízott vezetőként Muzsay Ildikó orvos ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatója veszi át.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +27 °C
Minimum: +11 °C

A pára- és ködfoltok (legkésőbb délelőtti) feloszlását követően többnyire derült, napos időre van kilátás. Csapadék nem lesz. A légmozgás mérsékelt marad, csak Sopronnál fordulhatnak elő időnként élénk széllökések déli irányból. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul. Késő estére többnyire 14 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet. Fronthatásra napközben nem kell számítani, a nagy hőingás azonban sokak szervezetét megterheli.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra