Ön mit tenne meg a sima bőrért?

Mosna bikiniben ablakot, hogy mindenki lássa a selymes lábait?
Ha Ön nem is, de bizony voltak olyan hölgyek, akik bevállalták ezt is, hogy megmutassák ápolt lábaikat és kedvet csináljanak egy borotvamárka új termékének kipróbálásához.

A tavasz nagytakarítással kezdődik, és a testi-lelki megújulással, a bikini-szezonra készülődéssel folytatódik. Egy kutatás szerint a nők 74 százaléka gondolja úgy, hogy a jól ápoltság első lépése a sima bőr - olvasható a Wilkinson cég közleményében.

Érdekes!

"Bárcsak borotválkoztam volna!" A nők legalább 69 százaléka került már életében olyan helyzetbe, amikor ezt gondolták egy intim helyzetben.


A bikiniben ablakot pucoló fiúk és lányok arra hívták fel a figyelmet, hogy ha a tavaszi nagytakarításon már túl vagyunk, akkor ne feledkezzünk el a testünkről sem, hozzuk formába magunkat a fürdőruhaszezonra.
Ehhez nyújt segítséget a trimmelőt és borotvát egyszerre tartalmazó új Wilkinson fiú és lány borotva.

A Wilkinson Quattro for Women Bikinit
bikini-dizájnerek bevonásával tervezték


A sima bőrtől a nők 52 százaléka szexibbnek érzi magát. Egy felmérés szerint a nők 82 százaléka hetente legalább egyszer borotválja valamely testrészét, 74 százalék pedig úgy véli, hogy a borotva egy randi előkészületeinek elmaradhatatlan kelléke.

Úgy tűnik, hogy egyre több fiú használ borotvát nemcsak arca, hanem a teste szőrtelenítésére is: majdnem 50 százalékuk borotválja vagy trimmeli egyes testrészeit is. "A pasik is egyre öntudatosabbak, ha a testápolásról van szó" - olvasható a cég közleményében.

Értékelje a cikket!

Más bőr problémákról is szerene többet megtudni?

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Bőrápolási kvíz

Mi ellen véd a bőrben termelődő melanin?

Tippek

Az arcmaszkok víztartalma nagyon gyorsan fel tud szívódni, ezért hamar látható eredményt hoznak: a bőr kisimul és feszes lesz. A maszkok jól kiegészítik a mindennapos hidratálást.