Hogyan javíthatunk szexuális életünkön?

Forró, fülledt és igen pikáns. Ha ez inkább az esti vacsoránkat írja le és nem a szexuális életünket, akkor ideje van annak, hogy javítsunk rajta!

Az alábbiakban gyors és egyúttal hatásos tippjeinket olvashatja ezzel kapcsolatban.

Egy rossz házasság akár meg is ölhet? Azt sokan tudják, hogy egy rossz házasság igen lehangolttá teheti az embert, és sok energiáját elszívja, szakemberek szerint azonban ez az állapot akár végzetes tragédiához is vezethet. Kattintson!

1. Lélegezzünk mélyeket!

A jó szex többek között ott kezdődik, hogy nem kezdünk el feszengeni a mosás vagy az el nem küldött emailek miatt. Ahhoz, hogy fejben pont ott legyünk, ahol lennünk kell, végezzünk el egy egyszerű gyakorlatot: lélegezzünk teljes testtel. Vegyünk pár levegőt gyorsan, felületesen: ezek a tüdőnk felső részébe mennek. Utána lélegezzünk tudatosabban, gyakoroljuk a hasi légzést, mozgassuk a beszívott levegőt át a testünkön. Ezt követően gondoljunk valami izgalmasra, amitől felizgultunk korábban: idézzük fel és éljük át újra a fejünkben! Ez segíteni fog abban, hogy hangulatba kerüljünk.

2. Legyünk csendben!

Kapcsoljuk le a fényeket, vigyünk magunkkal egy zseblámpát az ágyba és ahelyett, hogy megmondanánk partnerünknek, hogy mit csináljon, világítsunk arra a testrészünkre, amivel szeretnénk, hogy többet foglalkozzon. Persze használhatunk szavakat is emellett - bár ha valami mást kell használnunk szavaink helyett, a többi érzékünk igencsak ki fog élesedni.

3. Olvassunk egymásnak!

Bújjunk be az ágyba - a bor és a ruha teljesen opcionális - és olvassunk egymásnak bekezdéseket egy erotikus könyvből egészen addig, amíg már nem tudunk figyelni a könyvre. Ezzel nemcsak a feszültséget tudjuk csökkenteni, hanem hangulatba is tudjuk hozni egymást és a könyvtől függően akár még új tippeket is kaphatunk, amiket ott és akkor azonnal ki is próbálhatunk!

4. Kezdjünk el megint flörtölni!

Emlékszünk még arra, hogy régen mennyire más volt minden? Könnyen visszahozhatjuk stabilabb, de kevésbé izgalmas kapcsolatunkba a kezdeti vibrálást, ha elkezdünk flörtölni párunkkal. A dicséretek ugyanis a jó szex előételének számítanak: és nem csak párunk külsejét kell dícsérnünk.

A szexuális élet feldobható néhány egyszerű tippel!

A szexuális élet feldobható néhány egyszerű tippel!

Ha azt mutatjuk, hogy az apróbb dolgait is nagyon értékeljük, az nagyon sokat jelenthet neki és egyúttal sokkal jobbá is tehetjük a hangulatot. Hangunkon is változtathatunk - a suttogás vagy a halkabb, puhább, búgóbb beszéd lehet, jobban illik ezekhez a pillanatokhoz. Azt se felejtsük el, hogy a flört akkor a legjobb, amikor a legkevésbé számítanak rá. Rejtsünk el igencsak utalásértékű üzeneteket a fiókjában vagy a kabátzsebében, amiket később, napközben találhat majd csak meg.

5. Vagy nézzünk meg egy filmet!

Vegyük át az irányítást a tévé előtt: mondjuk azt, hogy kifejezetten szeretnénk megnézni egy új dokumentumfilmet, amiről azt hallottuk, hogy nagyon jó. Aztán kapcsoljunk be egy erotikus filmet, vágjunk pókerarcot és figyeljünk partnerünk reakcióira.

6. Ne feledkezzünk meg az edzésről sem!

Bármilyen edzést is folytatunk, tegyük hozzá a Kegel-gyakorlatokat az elvégzendők listájához. Ezekkel tudjuk ugyanis fejleszteni hüvelyi orgazmuskészségünket, illetve annak intenzitását is. Először is érezzük meg, hogy hol vannak a pubococcygeus (PC) izmaink: ezen alhasi izomcsoportunkat akkor érezhetjük, ha vizeletürítés közben összeszorítjuk ezeket - így tudjuk abbahagyni a vizelést pár másodpercre.

Ezután elkezdhetjük végezni azokat a gyakorlatokat, amikor hátonfekve 3-4 másodpercig erősen összehúzzuk ezen izmokat, majd elernyesztjük azokat. Napi háromszor végezzünk 10 ilyen gyakorlatot - ezeket, ha nem tudunk feküdni, akár ülve is el tudjuk végezni, majd idővel növeljük ezeket számát. Ha ezt a szorítást szex közben is csináljuk, igen kellemes meglepetést tudunk okozni partnerünknek.

7. Versenyezzünk!

Némi egészséges versenyhelyzet sokat javíthat libidónkon! Játsszunk valamit partnerünkkel - a sport mellett a kártya vagy akár még a társasjáték is sokat segíthet (ezutóbbiknál akár még egy koktélt is keverhetünk magunknak a biztonság kedvéért). És hogy ez mitől izgalmas? Aki nyer, azt csinál a hálószobában, amit csak akar!

8. Találjunk új erogén zónákat!

Ha megtanultuk azt, hogy mi működik az ágyban, sok mindent automatikusan végzünk. Szánjunk inkább időt arra, hogy elhanyagolt területeket derítünk fel - ilyen lehet például a nyak, ahol az érintés egyszerre tud nyugtató, kellemes és izgató lenni. A farkcsont környéke szintén izgalmas játékterület lehet, mivel itt fut össze a nemi szerveket és a medence alsó részét kiszolgáló számos ideg, ennek stimulálása pedig az orgazmusra is kihatással van.

Forrás: Prevention.com

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +36 °C
Minimum: +13, +23 °C

A napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, ezekből helyenként zápor, zivatar kialakulására kell készülni. Mérsékelt lesz az északi szél, 31, 36 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem érkezik front, ismét az országos kánikula jelenti a veszélyt. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, magas a kiszáradás veszélye. Többeknél migrén léphet fel, csökken a koncentrálóképesség. Megszaporodhatnak az emésztési problémák. A hőérzet több fokkal a mért értékek felett alakul. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.