Milyen szerepe van a vibrációs technológiának a testedzésben?

Rohanó mindennapjainkban a mozgásra és a rendszeres sportolásra jut a legkevesebb idő, noha ennek számos negatív következménye van életünk minden területén. A vibrációs technológia azonban gyorsan és hatékonyan dolgoztatja meg a testet.

Számos olyan életkörülmény és egészségi állapot van, amely miatt az egészségünk megőrzéséhez szükséges mozgás töredékét tudjuk csak elvégezni. Lépni mindenképpen kell, hiszen minél később teszünk magunkért, annál nehezebb lesz a feladat. Szerencsére ma már egyre többféle edzésmódszer áll a rendelkezésünkre, amely rohanó életmódunkhoz alkalmazkodva kevés időráfordítással hoz gyors eredményt - akár kényelmesen is.

A vibrációs edzőgépekkel jóval kevesebb idő elég a test átmozgatásához
Vibrációs edzőgépekkel jóval kevesebb idő elég a test átmozgatásához

A teljes testvibráció forradalmi megoldásnak számít a testedzésben: az izomrostok akár 98 százalékát is meg tudja dolgoztatni egyszerre, így rendkívül hatékony, alkalmazásával rövidebb idő alatt érhető el látványosabb eredmény és jó közérzet. Az alakformálásban pedig egyenesen nélkülözhetetlen, hiszen az izmok másodpercenként 25-50 alkalommal összehúzódnak egy ilyen edzés alatt. A vibrációs tréning hatására felgyorsul az anyagcsere, ami jót tesz a bőrnek is, szebbé és feszesebbé válik, így a szépségápolásban sem elhanyagolható az eredménye.

A nagy túlsúly nem akadály Jelentős túlsúly esetén válasszunk mozgásterápiás alakformáló gépet, mert az nem terheli meg a tüdőt és a szívet, használata kellemes, és könnyen beépíthető a napi rutinba. És már napi 10 perc is hatásos! Részletekért kattintson!

A vibrációs gép billenőpadja folyamatos egyensúlyvesztést generál, ami az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izmot automatikusan munkára kényszeríti. Amint helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, testünk jelentős izommunkát végez. Ez azt jelenti, hogy sokkal több összehúzódás jön létre, és sokkal kevésbé terheli meg az ízületeket és a szívet, mint bármely hagyományos mozgás esetén. Azaz jóval kevesebb idő elég a teljes test megdolgozásához: akár már 10 perc alatt le lehet tudni vele a teljes edzést, beleértve a nyújtást is. Mindemellett csak a bemelegítésre, levezetésre, izmok ellazítására is alkalmas - így kiegészítő edzésként is kiváló.

Nagy segítség lehet a túlsúllyal küzdők számára

Olyan élethelyzetekben vagy egészségi állapotokban, mint például műtétek utáni lábadozás, illetve jelentős túlsúly vagy szülés után fennmaradt kilók eltüntetésében kifejezetten hatékony megoldás lehet, hiszen segít visszaállítani a meggyengült testrészek fittségét, és segít megszabadulni a pluszkilóktól. Sőt még idősebb korban is nagy biztonsággal használható, hiszen fejleszti az állóképességet és az egyensúlyérzéket.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +14, +18 °C
Minimum: +1, +8 °C

Több órára kisüt a nap, majd délután nyugat felől elkezd megnövekedni a felhőzet. Napközben számottevő csapadék nem várható, de estétől egyre többfelé kell esőre, záporra készülni. Megélénkül a délire forduló szél, 14, 19 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem jön front. Az előző napi fronthatás miatt azonban a fokozottan érzékenyek még mindig tapasztalhatnak vérnyomásproblémákat, illetve sokaknál a fejfájás sem szűnik meg teljesen. A napsütés javítja a hangulatot, a a kinti programoknak kedveznek a feltételek. Este, éjjel erős hidegfront érkezik! További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: