Tudja, mennyi az ideális testsúlya?

Mindenki szeretne egészséges lenni és mellette jól kinézni: ehhez a megfelelő testsúly elengedhetetlen! Azonban sokan nincsenek tisztában, pontosan mennyit kellene nyomniuk. Ideálistestsúly-kalkulátorunk a segítségükre lehet!

Ha elérjük az daganatos betegségek rizikóját. Természetesen az alultápláltságnak, túlzott soványságnak is megvannak a maga veszélyei: ha a szervezetünk nem jut elég energiához, vitaminhoz és ásványi anyaghoz, akkor nem tud megfelelően működni.

Az ideális testsúly egy igen jó irányszám, mely arra vonatkoztatható, hogy milyen testsúlyt érdemes magunknak "belőni": azaz, milyen súly az, ami a magasságunknak és az életkorunknak is megfelelő.

Természetesen, az ideálistestsúly-kalkulátor csak átlag alapján számol, van mellette néhány tényező, amit érdemes figyelembe venni (pl. mekkorák a csontjaink vagy mennyire vagyunk izmosak). Azonban, ha változtatni szeretnénk a testünkön, akkor az ideális testsúly nagyszerű kiindulási pont lehet!

)
Vitamin ABC - D Vitamin (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +30, +40 °C
Minimum: +16, +24 °C

Megnövekszik a felhőzet, de napos időszakok is lesznek. Egy hidegfront mentén délutántól nyugat felől egyre többfelé számíthatunk záporra, zivatarra. Keleten még marad a hőség. Megerősödik, helyenként viharossá fokozódk a délnyugati szél, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 40 fok között alakul. Pénteken eleinte a hőség jelenti az igénybevételt, majd egy érkező hidegfront miatt fokozódik a terhelés. Erős fejfájás, migrén jelentkezhet, romolhat a keringési rendszer betegségeivel küzdők és a szívbetegek állapota. A kinti programok során az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: