Belső viharok ellen (x)

Reggel épp csak bekapunk valamit, és rohanunk a dolgaink után. Rendesen enni nincs idő, de néhány kávé azért lecsúszik. Stresszes környezetben a bélrendszerünk sem pihen, nem csoda, ha a belső viharok előbb vagy utóbb árnyékot vethetnek a napunkra.

Emésszük meg

Ha valamit hosszabban meg kell fontolnunk, szoktuk mondani: ezt még meg kell emésztenem. Valóban, a jó emésztéshez - egyebek mellett - időre és nyugalomra van szükség. A stresszes életmód, a rendszertelen étkezés nem kedvez a beleinknek, és ilyenkor gyakori vendég a puffadás és az alhasi görcsök.

A túlzott bélgáz képződés, és a vele járó puffadás önmagában is kellemetlen panaszok, amikor pedig ehhez alhasi görcsök is társulnak, jelentősen befolyásolhatják a mindennapi életünket. Nem is tudjuk hirtelen, mihez nyúljunk előbb: puffadásgátló vagy görcsoldó gyógyszert keressünk a patikában?

Meteospasmyl

Puffadásgátló + görcsoldó egy készítményben

Ismerje meg a MeteoSpasmylt, ami két hatóanyag kombinációja egyetlen kapszulában: puffadásgátló és görcsoldó hatású gyógyszer. A MeteoSpasmyl lágy kapszula csökkenti a belek gáztartalmát, és enyhíti a görcseit.

Mire alkalmazható a MeteoSpasmyl?

Haspuffadással járó funkcionális bélbetegségek tüneteire javasolt felnőtteknek. Csökkenti a belek gáztartalmát, és görcsoldó hatású.

görcsoldó

Alverin-citrát és szimetikon hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer

Mit tartalmaz a MeteoSpasmyl?

A MeteoSpasmyl lágy kapszula kombinált készítmény, két hatóanyagot is tartalmaz. Az egyik hatóanyag a szimetikon, kiemelten magas, 300 mg dózisban. Ez egy védő-filmképző hatású anyag, amely megkönnyíti a bélgáz kiürülését. A másik összetevő az alverin-citrát, egy görcsoldó hatóanyag, amely a belek izomzatán hat, oldja azok görcseit.

Hogyan használja a MeteoSpasmyl lágy kapszulát?

Kövesse a kezelőorvos utasításait. A MeteoSpasmyl szokásos adagolása: naponta 2-3-szor 1 lágy kapszula, az étkezés kezdetén. A készítmény terhesség és szoptatás alatt, valamint gyermekek számára nem adható.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

)
Vitamin ABC - D Vitamin (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +29, +35 °C
Minimum: +14, +20 °C

Több órára kisüt a nap, a megjelenő gomolyfelhőkből csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. Megélénkül a nyugatias szél, 29, 35 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Kedden frontmentes marad az idő, és a következő napokhoz hasonlóan újra a kánikula okozza majd a legtöbb tünetet. Alvásproblémák léphetnek fel, napközben pedig álmosságérzet, koncentrálási problémák és kábaság jelentkezhet, csökken a teljesítőképesség. Fokozódik a migrénhajlam. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)