Megvan a 700 millió Zente kezelésére

Pár nappal ezelőtt még csak az összeg fele volt meg, a kisfiú Facebook-oldalára kikerült friss posztból azonban kiderült: összegyűlt a pénz Zente kezelésére.

Miért olyan drága Zente kezelése? Kattintson, korábbi cikkünkben részletesen írunk az okokról!

Nem túlzás azt állítani, hogy a másfél éves Zentéért az egész ország összefogott. Mint azt mi is megírtuk, a kisfiú a gerincvelői izomsorvadás legsúlyosabb formájában, az SMA I-es típusban szenved, és csak a világ legdrágább gyógyszere segíthet rajta: kezelése közel 700 millió forintba kerülne.

Szülei közösségi gyűjtést indítottak, mert csak így lehetett esély arra, hogy meglegyen a szükséges összeg. Erőfeszítéseiket végül siker koronázta: a kisfiú oldalán megjelent friss Facebook-posztból kiderült, hogy összegyűlt a szükséges pénz.

Ne utaljunk többet

A posztban arra is felhívják a figyelmünket, hogy ne utaljunk több pénzt. Az alapítvány nem közhasznú, és az oda érkező pénzt csak Zente kezelésére lehet felhasználni, másnak nem lehet adni belőle - olvasható a bejegyzésben. Arról, hogy hogyan tovább, egyelőre még nincsenek információk, a szülők azonban azt ígérik, jelentkeznek majd a kezelés jövőbeli részleteivel kapcsolatban.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +38 °C
Minimum: +15, +24 °C

Folytatódik a hőhullám. Sok napsütésre készülhetünk, néhol hőzivatarok kialakulása sem zárható ki. Délután 32, 38 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön is tovább tart a hőség, front nem érkezik. Gyakoriak lehetnek az alvásproblémák, valamint a fáradékonyság és a dekoncentráltság is. A szívbetegeket nagy terhelés éri, gyakoriak lehetnek a keringési problémák. Kerülje a tűző napsütést, és fontos gondoskodni a rendszeres folyadékpótlásról. Egyre többeknél jelentkezhet fejfájás, migrén is, a tartós hőhullám extrém terhelést jelent. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)