Ezt gondolják a nők a nemi szerveikről

Nők mondják el őszintén, mit gondolnak a hüvelyükről és a szeméremajkakról.

A női test legféltettebb titkai - nem csak nőknek!

A 23 éves Penny úgy véli, szeretnünk kell azt, amink van - de persze lehet, hogy ez egyeseknek több időbe telik, mint másoknak. "Mindig is azt gondoltam, hogy a nagyajkaim nagyobbak az átlagosnál, de azt hiszem, ez most egyfajta trend. Mivel endometriózisom van, gyakran járok nőgyógyászhoz, amit már fiatalon elfogadtam. És mivel még soha egyetlen orvos sem mondta, hogy normális, vagy épp furcsa vagyok odalent, szóval azt hiszem, ez elég pozitív" - idézi szavait a metro.co.uk. Hozzátéve, hogy ismeri a testét és tudja, mi esik neki jól a szexuális együttlétek során. Mi több, a telefonjában is tárol néhány képet arról, amije van, mondván, hogy ami szép, azt le kell fotózni.

Sok nőnek időbe telik megbékélnie azzal, amit odalent lát.
Sok nőnek időbe telik megbékélnie azzal, amit odalent lát. Fotó: Getty Images

"Mindig azt gondoltam, olyan torz, alaktalan vagyok odalent"

Nem mindenkinek ment ilyen könnyen, hogy elfogadja és megszeresse magát odalent is. A 31 éves Cherrynek csak nemrég sikerült elérnie azt, hogy ne bizonytalankodjon a nemi szerve miatt. "Mindig is féltékeny voltam valamelyest, hogy a fiúk láthatják egymás péniszét, míg nálunk, lányoknál más a helyzet. Lányiskolába jártam, ahol a mellbimbónkat megmutattuk egymásnak a többiekkel, de a hüvely tabu volt. Sokáig gondolkodtam azon, hogy vajon az enyém normális-e. Megkérdeztem erről az első nőgyógyászati kenetvételemnél a nővért, aztán a partnereimet is. De az idő múlásával valamiféle mélyebb megértés rávezetett, hogy minden test más és egyedi, és a 'normális' nem létezik" - mondta.

A 39 éves Kate még általános iskolában egy felvilágosító könyvben látta, hogyan néznek ki egy nő szeméremajkai. "Akkor azt gondoltam, az enyém biztosan nem így néz ki. Negyvenéves leszek, és csak az elmúlt évtizedben fogadtam el, hogy a hüvelyem és a szeméremajkaim teljesen rendben vannak. Mindig azt gondoltam, olyan torz, alaktalan vagyok odalent. Az ágyban sem szerettem azokat a pózokat, ahol láthatóvá váltak a nemi szerveim, és az orális szex is kényelmetlen volt számomra, mert úgy éreztem, ronda vagyok. Mekkora tévedés! De honnan is tudtam volna, hogy minden rendben van velem, hiszen nem beszélünk erről" - mondta.

A 25 éves Ashanti szintén sokáig csúnyának hitte magát odalent, de manapság már más a véleménye. "Szerintem nagyon cuki - vélekedett, majd hozzátette - és nagyon király dolgokat lehet vele csinálni. Ezenkívül nem vonz a gondolat, hogy pénisz és két golyó legyen a lábaim közt."

A 27 Ellie-nek kilenc éve hüvelyi operáción kellett átesnie, amit egy elég hosszú gyógyulási folyamat követett. Ezért a tinédzserkori izgalom és zavar után kezdett úgy gondolni a nemi szerveire, mint valami olyasmire, ami komoly problémát jelent neki. "Aztán elkezdtem a női egészségről írni, és ez a kapcsolat ismét megváltozott - most már nagyon fontos számomra a szex és a testpozitív mozgalmak, amikkel szívesen foglalkozom és nagyon élvezem" - tette hozzá.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +26, +37 °C
Minimum: +17, +23 °C

A változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is készülhetünk, nyugaton és északon lehet zápor, zivatar. Élénk, erős lesz az északnyugati szél, a legmelegebb órákban nyugaton 26, 30, máshol 31, 37 fokot mérhetünk. Kedden a hőség mellett egy lassan mozgó hidegfront jelenti a terhelést. Nyugaton görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, keleten pedig a hőkimerülés, a fáradékonyság és az erős gyulladásos panaszok lesznek a legjellemzőbbek. A keleti tájakon továbbra is fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye. A keringési rendszert országszerte nagy igénybevétel éri. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.