Koronavírus: újabb 11 magyar áldozat

Hétfőn újabb 66 koronavírus-fertőzöttet és 11 áldozatot regisztráltak Magyarországon.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új típusú koronavírust, így kedd reggelig 2649 beazonosított fertőzöttről számoltak be a koronavirus.gov.hu oldalon. A hazai áldozatok száma pedig - újabb 11 halottal - 291-re nőtt.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma, koronavírus magyar áldozat
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma, koronavírus magyar áldozat

Jelenleg 9889 személy van hatósági házi karanténban, és eddig 67172 tesztet végeztek el az akkreditált laboratóriumokban. Ugyanakkor a koronavírus-járvány hazai kezdete óta már 516-an térhettek haza gyógyultan.

A legtöbb - 1305 - fertőzött továbbra is Budapesten van. A fővároson kívül Pest és Fejér megyét érinti a leginkább a koronavírus-járvány: az előbbiből 358, utóbbiból pedig 265 esetet jelentettek eddig.

100 éves lengyel férfi gyógyult fel a koronavírusból - a részleteket olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkében!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +17, +22 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt többnyire gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Délután folytatódik a napos, gyengén felhős idő, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Légnyomás emelkedés