Koronavírus: megfertőződött Győr polgármestere

Pozitív lett a második koronavírustesztje Dézsi Csaba Andrásnak, Győr polgármesterének. Tünetei nincsenek, jelenleg házi karanténban van.

A polgármester első tesztjét március 27-én végezték el, akkor azonban még negatív lett az eredmény. A második vizsgálat március 31-én volt, amelynek eredménye április 1-jén este érkezett meg. Ez már igazolta a koronavírus-fertőzést a polgálmesternél.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus Győr, koronavírus fertőzöttek,
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus Győr, koronavírus fertőzöttek,

Nincsenek tünetei

Koronavírus: újabb 60 magyar fertőzött - olvassa el a részleteket!

A koronavírusos polgármesternek nincsenek tünetei, de a szükséges intézkedéseket azonnal megtette: az eredményről tájékoztatta háziorvosát és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal népegészségügyi főosztályát, valamint az előírásoknak megfelelően házi karanténba vonult. Feladatait tehát ezentúl otthonról látja el.

A város jegyzője is fertőzött

A polgármester egyébként azért végeztette el - önköltségen, egy magánlaborban - a tesztet, mert kiderült, hogy Lipovits Szilárd, Győr jegyzője is megfertőződött a koronavírussal. A jegyzőnek korábban lázzal és felső légúti huruttal kísért tünetei is voltak. Továbbá szerda éjszaka Radnóti Ákos győri alpolgármester is bejelentette, hogy koronavírusos.

A kijárási korlátozással kapcsolatos idősávokat és az egymás közötti távolságtartást is komolyan kell venni - olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkét!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +17, +22 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt többnyire gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Délután folytatódik a napos, gyengén felhős idő, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Légnyomás emelkedés