Koronavírus: már hat magyar áldozat

Újabb két áldozata van Magyarországon a koronavírus-járványnak.

Hatra emelkedett a koronavírussal-fertőzött elhunytak száma, illetve 16-an gyógyultak meg a betegségből - olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon. Az oldal közlése szerint egy 65 éves és egy 75 éves magyar nő hunyt el a betegség miatt. A járvány miatt Magyarországon elsőként egy 75 éves férfi vesztette életét március 15-én, pénteken pedig egy 79 éves, egy 68 éves és egy 53 éves magyar férfi halálának hírét is bejelentették.

Szombatról vasárnapra újabb 28 magyar állampolgárnál diagnosztizáltak új koronavírus okozta megbetegedést (COVID-19). Eddig 117 magyar állampolgár mellett 10 iráni, 2 brit, 1 kazah és 1 vietnámi személynél mutattak ki koronavírus-fertőzést az országban.

Szürreális látványt nyújtanak az olasz autópályák, amióta az országban tombol a járvány. Az nlc.hu cikkében a hátborzongató fotók!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +20, +26 °C
Minimum: +0, +7 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt szinte felhő sem lesz az égen, csapadékra nem kell készülni. Délután a napsütés mellett csak kevés gomolyfelhő jelenik meg, de ezekből csapadék nem lesz. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 0, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 26 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Csütörtökön nem érketik front. Hideg lesz a reggel, fennáll a megfázás veszélye, és a kopásos eredetű ízületi bántalmak is felerősödhetnek. A délelőtti gyors melegedés alatt vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A napsütés javítja a hangulatot és a közérzetet. A délutáni hőérzet a kellemes tartományban alakul. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció