Koronavírus: Győrfi Pál fia is "besokalt"

Győrfi Pál fia, Dániel egy humoros videóval dolgozza fel apja figyelemfelhívó üzenetét.

A híroldalak hetek óta elárasztották a koronavírus terjedésével és veszélyeivel kapcsolatos cikkek, és a Youtube-os videók nézésekor is majdnem minden esetben a kormány figyelemfelhívó videója indul elelsőként. Ezekben Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél például arról, hogy miért kell mindenkinek otthon maradnia a járvány ideje alatt, illetve hogy milyen fontos a rendszeres kézmosás. A főként tinédzserek között népszerű videós oldalon, a TikTokon fia is rendszeresen posztolgat, ezúttal pedig úgy döntött, hogy humoros formában maga is beszáll a figyelemfelhívó kampányba.

Dániel éppen megnézne egy videót, amikor apja üzenete megjelenik a kijelzőjén. Kinyomni azonban nem tudja, mivel a szomszéd szóbából kilépve Győrfi Pál folytatja a mindannyiunk számára fontos üzenetet: maradjunk otthon!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: