Mítoszok a plasztikai sebészetről

A plasztikai sebészekről sokaknak olyan elképzelésük van, ami a tévéfilmekből vagy a celebritásokról szóló tudósításokból rajzolódik ki. Szépészeti műtéteket végeznek szakmányban gazdag embereknek, és maguk is rengeteget keresnek. A valóság azonban ennél is színesebb, amit infografikán igyekszünk megmutatni.

A plasztikai sebészek nem csak ráncok eltüntetésével, megereszkedett karok feszesítésével, mellnagyobbítással, fenékplasztikával és zsírleszívással foglalkoznak. Olyan beavatkozásokat végeznek, amelyek hozzásegítik a pácienseiket ahhoz, hogy harmóniába kerülhessenek önmagunkkal. Ennek több eleme is lehet. Az egyik, hogy a sérülések vagy betegség miatti deformitásokat helyreállítsák, és elérjék, hogya a lehető legjobban működjenek ismét a sérült testrészek.

A másik elem a külső megjelenés, hiszen a saját testképe elfogadása rendkívül fontos minden ember számára. Aki elégedetlen a külsejével, nem lehet teljesen boldog. A plasztikai sebészek számos esetben képesek a veleszületett, vagy más okból bekövetkező esztétikai hátrányok korrigálására, vagy előnyössé változtatására.

plasztikai sebészet
plasztikai sebészet

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +20, +26 °C
Minimum: +0, +7 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt szinte felhő sem lesz az égen, csapadékra nem kell készülni. Délután a napsütés mellett csak kevés gomolyfelhő jelenik meg, de ezekből csapadék nem lesz. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 0, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 26 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Csütörtökön nem érketik front. Hideg lesz a reggel, fennáll a megfázás veszélye, és a kopásos eredetű ízületi bántalmak is felerősödhetnek. A délelőtti gyors melegedés alatt vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A napsütés javítja a hangulatot és a közérzetet. A délutáni hőérzet a kellemes tartományban alakul. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció