Hogyan lehet leadni 35 kilót?

Olvasónk agyi infarktuson, rákon és szívműtéteken esett át. Így 35 kg-os túlsúlyától nem olyan egyszerű megszabadulnia.

35 kilogrammnyi túlsúly kórosnak tekinthető, súlyos betegségekkel a háttérben pedig mindenképpen csak szakértő bevonásával szabad megkezdeni a diétát - javasolja Klima Anita dietetikus a VideóRendelőben.

Szakértőnk szerint minden ilyen esetben szükség van az orvosi leletekre, a beteg által szedett gyógyszerek figyelembevételére. Érdemes diétás naplót vezetni és folyamatosan dietetikussal konzultálni. Testmozgáshoz pedig ki kell kérni a gyógytornász segítségét.

A korábbi VideóRendelő adásaink legjobb kérdéseiből készült videókat itt nézheti meg, kattintson !

)
Vízben oldódó vitaminok (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +1, +6 °C
Minimum: -4, +2 °C

Keleten eleinte lehet napsütés, de közben egyre többfelé beborul az ég. Nyugat felől egyre többfelé várható kezdetben havas eső, hó, majd fokozatosan esőbe vált a csapadék. Az élénk, erős északnyugatira forduló szélben 1, 6 fokos délutáni hőmérsékleteket mérhetünk. Pénteken melegfronti hatás érvényesül. Már reggel jellemző lehet a kialvatlanság, és napközben is gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság, emiatt rendkívül nagy lesz a balesetveszély. Fokozódik a migrénhajlam, vérnyomás-ingadozás és keringési panaszok is felléphetnek. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: