Mentők: megsérült a gazdi, a kutyája nem mehetett vele

Kutyasétáltatás közben megsérült egy férfi hétfő reggel a Margit-szigeten. A kiérkező mentősök nemcsak az aggódó gazdiról, hanem kedvencéről is gondoskodtak.

A hozzászólók többsége a történetben szereplő mentősök emberséges hozzáállását emeli ki egy, az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán hétfőn megjelent beszámoló alatt. A bejegyzés szerint egy 40 év körüli férfihez riasztották a mentőszolgálat munkatársait, aki kutyasétáltatás közben megsérült a Margit-szigeten. Miután a helyszínen ellátták, kórházba kellett volna szállítani a sérültet. Csakhogy Buksi névre hallgató kedvence oda már nem tarthatott vele.

A mentősök végül a mentésirányítás segítségével riasztották az újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálatot . Az állatmentők azonnal a helyszínre is siettek, és gondjaikba vették Buksit arra az időre, amíg a gazdája nem tud róla gondoskodni. A férfinek ezt követően már nem kellett aggódnia kedvencéért, és végül stabil állapotban szállíthatták kórházba. „Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk” – tette hozzá a bejegyzésben az Országos Mentőszolgálat.

)
Megújult a HáziPatika! (x)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +16, +23 °C
Minimum: +5, +13 °C

A néhol előforduló futó záporok mellett több-kevesebb időre kisüt a nap. Hajnalban előfordulhatnak ködfoltok. Erős lesz az északnyugati, majd a délnyugati szél, a csúcshőmérséklet 16, 23 fok között alakul. Vasárnap hidegfronti hatás érvényesül. Görcsös fejfájás jelentkezhet, ezen kívül az izom- és hasi görcsök is felerősödhetnek. Fokozódhatnak az ízületi bántalmakkal élők tünetei. A tartós fejfájás kellemtlen perceket okozhat. Érdemes megnézni a meteogyógyász® alábbi napi tanácsait! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: