Termékbemutatók, ingyenes egészségnapok: átvágás az egész?

Álorvos tart egészségügyi előadásokat és buzdít minden betegség gyógyítására alkalmas készülék megvásárlására termékbemutatókon - leplezte le rejtett kamerával az RTL II - Forró nyomon című műsora.

A magát orvosnak mondó férfi körülbelül 2 órán át tartott "egészségügyi" előadást az ingyenes szűrővizsgálattal becsalogatott idős embereknek, akiknek arról beszélt, hogy saját orvosaik nem akarják őket gyógyítani, az általuk szedett gyógyszerek pedig mérgek.

"Tudják-e, miből vannak a gyógyszerek, 80 százalékban mi az a méreg, amit tartalmaznak? Kőolajszármazékok, olyan molekulájú anyagok, amikkel Önök takarítanak. Most gondoljon bele, hogy ezt önszántából beveszi és tudja, hogy mérgek és halált okozó készítmények" - hangoztatta az álorvos.

Azt is állította, hogy az általánosan használt orvosságok rákot okoznak. "Ezeket az életmentő gyógyszereket - vérhígító, vérnyomáscsökkentő, koleszterin, cukor, ízületi, négyszemes kombi tabletták, daganatellenes terápiák - amikor az illető beszedi, olyan sejtelváltoztatásokat okoz, hogy pillanatok alatt, fél év, nyolc hónap alatt rákos elváltozások fognak kialakulni" - ijesztett rá az idős hallgatóságára a férfi, aki rögtön ajánlotta azt a terméket, mely képes kigyógyítani használóját a cukorbetegségből, ízületi problémákból, magas vérnyomásból , idegrendszeri betegségekből, kipucolja az érfalakat - és még rák ellen is hatásos.

Kéky Kira riporter bemutatta a rejtett kamerás felvételeket dr. Éger Istvánnak, a Magyar Orvosi Kamara elnökének, aki megdöbbent a látottakon, és kommentálta a tudománytalan állításokat.

A riportban megszólal egy becsapott asszony, kiderül, hogy mennyire lehet komolyan venni az ingyenes, de egyébként állítólag 18 ezer forint értékű egészségfelmérő vizsgálatot, feltárja a jogsértéseket a fogyasztóvédelmi hatóság, és bemutatkozik egy olyan szervezet, melyhez akkor is lehet fordulni, ha már minden jogorvoslatot kimerített a becsapott vásárló.

A termékbemutatók hiénáit leleplező riportot itt lehet megnézni.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +14, +19 °C
Minimum: +1, +7 °C

Változóan, többször erősen felhős lesz az ég, szórványosan eső, zápor is lehet. Élénk északnyugati, nyugati szél mellett 14, 19 fokig melegszik a levegő. Hétfőn kettősfront hat a szervezetre. Görcsös és migrénes fejfájás is jelentkezhet, emellett gyakoriak lehetnek a keringési panaszok és a rosszullétek. Többen alvászavarokkal küzdhetnek, napközben pedig az energiátlanság és az ingerlékenység lehet jellemző. A hőérzet és a komfortérzet is csökken kissé. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: