Túlérzékeny bőrre is van megoldás

Feszülő és égő érzés, valamint kipirosodás - akiket érint, azok ismerik a túlérzékeny bőr kellemetlen tüneteit. Az epidemiológiai tanulmányok alapján minden korábbinál több ember észleli magán a túlérzékeny bőr tüneteit a stressz, az allergének és a környezeti ártalmak következtében. Hogyan lehet kezelni és megszüntetni a tüneteket? - cikkünkből kiderül.

Amikor semmilyen krém vagy praktika sem használ, mert minden kipróbált kozmetikum csak tovább ront az arcbőr állagán, akkor keresik fel sokan megnyugtató megoldásért a patikákat vagy lesznek igen tudatos vásárlók. Európában úgy becsülik, hogy az emberek akár 50 százaléka is érintett lehet a hiperérzékeny bőr kellemetlen tüneteiben
Mi okozhatja?

Ismerje meg bőrtípusát!

Száraz? Normál? Vegyes? Érzékeny? Bőrtípusának meghatározásáért kattintson!

A bőr érzékenységét okozó három fő tényező - a környezetszennyező anyagok, a vegyszerek és az érzelmi hatások - általában szoros kapcsolatban van mindennapjainkkal. Először is, fel kell ismerni és el kell kerülni a stresszreakciókat kiváltó legfőbb hatásokat: szél, napsugárzás, szélsőséges hideg és meleg. Másodszor aktív összetevőket tartalmazó, megfelelő bőrápoló termékeket kell használni, olyanokat, amelyekben lehetőség szerint egyáltalán nem fordul elő semmilyen allergiás reakciókat kiváltó összetevő.

Érzékeny bőrre is van megoldás

Érzékeny bőrre is van megoldás

A tudományos bőrápolást megtestesítő Eucerin® arra vállalkozott, hogy "mindentől mentes", illatanyagokat, tartósítószert, paraffinokat és alkoholt sem tartalmazó termékcsaládot fejleszt ki, olyat, amely a rosacea és couperosa tüneteit is csökkenti, sőt, eredményesen kezeli. A rendkívül érzékeny bőrűeknek ajánlott UltraSensitive, míg a bőrpír elleni Anti-Redness elnevezésű termékek egy innovatív, kifejezetten a túlérzékeny bőrre kifejlesztett hatóanyagot, úgynevezett SymSitive-et tartalmaznak, amely hosszú kutatómunka eredményeként kerül a pumpás tégelyekbe. Emellett a kínai édesgyökér és a zöld pigment a pirosság megszüntetésével egyenletes arcszínt biztosít.

Jó tudni, hogy a hiperszenzitivitás nem egy megváltoztathatatlan bőrtípus, hanem sokkal inkább a bőrnek egy olyan állapota, amit befolyásolhatunk - megfelelő bőrápolással. Az a lényeg, hogy hozzuk ismét egyensúlyba az érzékeny bőrt amilyen gyorsan és gyengéden csak lehet. Megfelelő, aktív ápolással, és az olyan fontos szabályok betartásával, mint a szélsőséges szél, meleg, hideg és napsugárzás elkerülésével, az érzékeny bőr visszatér természetes egyensúlyi állapotába, és a bőr természetes védelmi funkciója megerősödik. Ennek révén jobban meg tud majd küzdeni a bőrünket érő megpróbáltatásokkal, amelyek modern életünk következményei.

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Bőrápolási kvíz

Miért feketék a mitesszerek?

Tippek

D-vitaminjának biztosításához nem kell a tűző napra mennie. A lényeg, hogy érje fény. Egy fa árnyékában - igaz lassabban -, de szépen, egyenletesen és veszély nélkül még le is barnulhat.