Magas szintű fényvédelem zsíros bőrre

Világszerte minden 8. fiatal és minden 4. felnőtt nő szenved a pattanásos és zsíros bőr problémáitól. Legtöbbjük tisztában van vele, hogy bőrüknek fényvédelemre van szüksége, de félnek attól, hogy a használt termék ragadós, zsíros és kellemetlen érzést hagy majd maga után, valamint eltömíti a pórusokat, és ezáltal még tovább rontja bőrük állapotát. Az Eucerin® új termékeit úgy fejlesztették ki, hogy tökéletesen alkalmazkodjanak a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr igényeihez - minden nap és mindenhol.

A zsíros, pattanásokra hajlamos bőr különösen ki van téve a napfény által okozott bőrkárosodásnak. Becslések szerint a pattanásokra hajlamos bőrrel rendelkező egyének harmadánál van káros hatással a napsugárzás az arcbőrre. "Habár sokan gondolják úgy, hogy a pattanások jobban és gyorsabban gyógyulnak az UV sugaraknak köszönhetően, ez a hatás csak rövid távú" - mondja Anette Bürger. Ennek az lehet az oka, hogy az "UV sugárzás stimulálja a sejteket" - teszi hozzá a szakértő. "Ezen kívül aktiválja a faggyútermelődést és a szarusodási folyamatot." Végül a pattanások visszatérnek, gyakran súlyosabb formában, mint előtte.
Az új Eucerin termékekkel élmény a napozás!

Az új Eucerin termékekkel élmény a napozás!

A napfény egy másik problémát is a felszínre hoz: a mitesszerek, göbök és gennyes pattanások tárolják a melanin pigmenteket a gyulladásos fázisban. Ez az oka annak, hogy az érintett területen gyakran gyulladás utáni hiperpigmentáció alakul ki. A pattanások gyógyszeres kezelése miatt a napfény által már amúgy is sebezhető bőr még érzékenyebb lesz a fényre. Az ilyen bőrtípus igényeinek megfelelő napozó termék megtalálása eddig elég nagy feladat volt.

Ultrakönnyű krém-gél, melyet kifejezetten az arcbőr fényvédelmére fejlesztettek ki

"A legtöbb, UV-szűrővel ellátott termék lipidalapú, ami gyakran túl megterhelő a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr számára" - mondja Anette Bürger. Az Eucerin® egy olyan fényvédő rendszert fejlesztett ki a Sun Oil Control napozó krém-gél arcra termékhez, amely az olajbázisú fényszűrők drasztikus mértékű csökkentése esetén is jól működik - az UV-védelem hatékonyságának romlása nélkül. Emellett valamennyi Eucerin® fényvédő termék megfelel az EU által az UVB-védelemhez meghatározott szabványoknak. Továbbá, a napozó termékek jelentősen meghaladják az UVA-védelemmel szemben támasztott követelményeket, melynek az UVB-védelem harmadának megfelelő mértékűnek kell lennie.

A zsíros, pattanásokra hajlamos bőrhöz igazított biológiai sejtvédelem

"Mivel még a leghatékonyabb UV-szűrő rendszerek sem nyújtanak teljes védelmet, további olyan aktív hatóanyagokat használunk a termékben, melyek védik a bőr különböző rétegeit a napfény által okozott károsodástól" - mondja az aktív összetevők szakértője, Dr. Elke Grönniger, az Eucerin® munkatársa. Az arcbőr van leginkább kitéve a napsugárzásnak, ezért itt van szükség a legerősebb fényvédelemre. Ez az oka annak, amiért az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra termék a sejtek és a DNS védelmét biztosító összetevőket is tartalmaz.

  • ► Licochalcone A (Glycyrrhiza Inflata): az édesgyökérből nyert hatóanyag a legfelső bőrréteghez eső legközelebbi rétegekben fejti ki hatását. A hatékony antioxidáns hatóanyag itt semlegesíti az UV sugarak hatására képződő szabadgyököket, és ártalmatlanítja őket. "Ez azért fontos, mert a szabadgyökök különféle folyamatokat indíthatnak el a bőrben, például a kollagéntermelés csökkenését, ezáltal károsítják a sejtstruktúrát" - magyarázza Dr. Grönniger.
  • ► Glicirretinsav: egy másik természetes eredetű aktív összetevő, amely védi a sejtben található DNS-t a napsugárzás ellen, és támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusait.

Hatékony fényvédelem faggyútermelődést szabályozó technológiával

  • ► Az aminosavakhoz hasonló L-karnitin nevű hatóanyag - amelyet a testünk természetes úton is termel - elősegíti a zsírsavak szállítását a sejtek mitokondriumába, ahol azok lebontása és anyagcseréje történik. Ez megakadályozza a zsírsavak faggyúvá alakulását, ezáltal jelentősen lecsökkenti a bőr felszínén megjelenő faggyú mennyiségét.
  • ► A három mattító hatású lipidmegkötő pigment egyedi kombinációja azonnal megszünteti az arc fénylését, és száraz, matt, nem ragadós érzetet hagy maga után. Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ termék hatékonyan védi a zsíros, pattanásokra hajlamos bőrt az UV sugarak rövid és hosszú távú bőrkárosító hatása ellen.

Klinikai vizsgálatok során a betegek jelentős javulásról számoltak be bőrük állapotát illetően:


  • kevésbé zsíros bőr 90%
  • faggyútermelődést szabályozó hatás 81%
  • a pórusok nem tömődtek el 86%
A Spanyolországban és Thaiföldön 325 résztvevővel végzett fogyasztói vizsgálat azt mutatta ki, hogy a válaszadókat lenyűgözte az Eucerin® innovatív, új fényvédő terméke. Az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra terméket megkülönböztető tulajdonságok:
  • ultrakönnyű állag 95%
  • azonnali beszívódás 98%
  • hosszú ideig tartó száraz, matt hatás 94%
Az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ termék rendkívül bőrbarát jellegét érzékeny, valamint zsíros és pattanásokra hajlamos bőrön egyaránt igazolták a klinikai vizsgálatok.

Minden nap és mindenhol!

Az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ terméket könnyen be lehet építeni a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr napi arcápolási rutinjába. "Az Eucerin® DermoPURIFYER termékek tökéletesen megfelelnek a pattanásokra hajlamos bőr valamennyi igényének" - mondja Anette Bürger. "Kiegészítő bőrápoló termékként a gyógyszeres kezelés alatt álló bőr fokozott igényeinek is megfelelnek." Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé és Mélytisztító arctonik termékekkel történő alapos tisztítás után, valamint az Eucerin®

DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30 termékkel való bőrápolást követően vigyen fel kellő mennyiségű UV fényvédő krémet. A könnyed, "száraz tapintat" formula azonnal beszívódik a bőrbe és matt hatást nyújt, valamint kitűnő sminkalap a por állagú és a folyékony alapozókhoz is.

Könnyű állagú napozó termékek a test számára

Az új, ultrakönnyű Eucerin® Sun Színtelen napozó aerosol spray FF30 terméket úgy fejlesztették ki, hogy a legújabb széles spektrumú UV-szűrők, illetve különösen az érzékeny, valamint a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr számára szükséges biológiai sejtvédő hatóanyagok is megtalálhatók legyenek benne. A könnyen használható aeroszolos kiszerelés lehetővé teszi a gyors és folyamatos felvitelt, és a nehezen elérhető testrészeken is egyszerűen alkalmazható. A vízálló termék azonnal beszívódik és kellemesen felfrissíti a bőrt, valamint puha, nem ragadós érzést hagy maga után a bőrön. Használata zsíros, pattanásokra hajlamos bőrre is ajánlott.

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Bőrápolási kvíz

Mi az urea?

Tippek

A problémás bőrterületekre javasolt speciális krémek drágák, de ezeket elég a kényes helyekre kenni. A szomszédos bőrfelületeket elég általános bőrápolóval kenni.