Nyakatekert szexpózok - csak zsonglőröknek!?

A szexpózokról már sok helyen, sok bőrt lehúztak. Mi egy kicsit másképp tesszük mindezt. A nem mindennapi szexpózoknál hol a férfi, hol a nő részéről szükséges a nagyobb aktivitás, hogy kellő élményt nyújtsanak. Olvassa, majd gyakorolja élvezettel!

A következő erotikus pozitúrák a nőktől kívánják meg az aktívabb "közreműködést", így hát övéké a vezető szerep!

Igazi vérbeli női lovas

Sok férfi kedveli, amikor párja szó szerint meglovagolja. Ilyenkor a férfi fekszik a hátán, a nő pedig szemben vele lovagló ülésben ráül a férfi merev hímvesszőjére. Ez a férfinak rendkívül kényelmes. Az intim együttlétet izgatóvá teszi a csodálatos női test látványa. Az aktus alatt gyönyörködhet kedvesében, keble rezdüléseiben, arcában, szemében. Ezt a pózt az a nő tudja professzionálisan kivitelezni, aki erős, izmos combokkal rendelkezik.

Ölbe ülés

A férfi széken vagy ágyon ül, a nő pedig háttal ráül úgy, hogy combjai a férfi combjain pihennek, vagyis inkább "dolgoznak". Ez ugyanis "energiaigényes" póz, mivel a nőnek aktívan kell mozgatnia a kellő hatás eléréséhez. Ha a nő a fenekét kidomborítja, akkor a férfi vizuális élményhez is jut. E pózban az is izgató lehet, hogy a partnerek nem látják egymás arcát, így "csak" az erotikus hangokon mérhetik le a másik reakcióit.

Guggolj bele az élvezetbe!

A férfi a hátán fekszik, a nő pedig nemes egyszerűséggel ráguggol a férfi merev péniszére. Guggolhat oldalt, háttal és elölről is. Csak jó fizikumú nőnek ajánlatos ez a típusú szeretkezés, mivel kénytelen erősen mozognia ahhoz, hogy a kívánt hatást elérje (komoly combizmokra van szükség). Aki viszont bírja, az a csillagokig repülhet az élvezettől, mert a merev hímtagon kénye kedve szerint mozoghat.

Hinta-palinta

A férfi a hátán fekszik, térdeit felhúzza a mellkasához, az allábszárát pedig felfelé tartja. A nő ráguggol a merev hímvesszőre és megkapaszkodik a férfi lábában vagy vállában. Óvatosan, mert nem könnyű póz, de meglehetősen egyedi.

Fordított lovagló póz

A férfi a hátán fekszik összezárt vagy széttárt lábakkal. A nő pedig fordított lovagló pózban kedvese merev péniszére ül. A nő úgy mozoghat, ficánkolhat és irányíthat, ahogy kívánja. A férfi számára izgató a vizuális élmény: a nő popsija és csípője, ahogy szorosan illeszkedik a férfi testéhez. A partnerek nem látják egymás arcát, de ez akár még nagyobb izgalmat is csempészhet az együttlétbe.

Pópó-játék

A férfi nyújtott lábakkal ül vagy fekszik az ágyon, a nő pedig térdelőtámaszban ráhelyezkedik a merev hímvesszőre. A nő mozog, irányítja a szeretkezés tempóját és intenzitását. Ennél a póznál a férfi viszonylag passzív. A férfinek a nő látványa igazi erotikus élményt nyújt, ami még fokozható a popsi, a derék és a combok simogatásával.

Az alábbiakban pedig a férfiak mutathatják meg, hogyan tudják magukhoz ragadni a kezdeményezést, és hogyan képesek az aktívabb szerepvállalásra.

Padjáték, nem iskolás fokon

A nő a padon hanyatt fekszik, combjait felhúzza, vagy kedvese derekán átkulcsolja. A férfi a nő combja közé hatol. Ideális póz: kitűnően látja egymást a pár, és mindkét félnek kijut a gyönyörből. Ebben a pózban az izmos hüvely csodálatos hatást fejt ki a péniszre.

V-betűben

A nő kényelmesen fekszik a hátán, a férfi letérdel, és a nő a lábait a férfi vállára helyezi. Ekkor a férfi merev péniszét a nő hüvelyébe csúsztatja. Mindkét fél számára igen izgató testhelyzet. A férfi aktus közben végég nézheti kedvese arcán a kéjt, ahogyan kielégíti.

A zárt lábak varázsa

A nő a hátán fekszik összezárt lábakkal, a férfi kedvese csípője fölé térdel és behatol az izgalomtól nedves hüvelybe. A nő összezárt combjainak köszönhetően a férfi péniszét erős szorítóerő éri, és a vagina is intenzíven kap a merev pénisz érzéséből. Növelheti az élvezetet, ha a nő megfogja a férfi csípőjét, és ő diktálja a szeretkezés tempóját, intenzitását.

A mélyreható élvezetért

A nő a hátán fekszik, és a férfi vállán pihenteti a kissé széttárt lábait, míg a férfi elmerül a szerelem mélységeiben. Ez a póz kiváló lehetőséget biztosít egymás arcának fürkészésében az egész aktus alatt. A nők azért is kedvelik ezt a pozitúrát, mert így a popsijukkal is érzik a férfi testét.

Hátulról kívánlak

A nő kissé széttárt lábakkal térdelőtámaszban helyezkedik el az ágyon, a férfi pedig hátulról nyitja ki az aranykaput. A nő testhelyzetéből adódóan a férfi mélyen behatolhat. Sok nő kedvelt és izgalmas szeretkezési póza. Fokozza az izgalmat, ha a férfi az aktus alatt simogatja a nő melleit, popsiját, csípőjét, és hátát, valamint meleg csókot lehel kedvese nyakába.

Üljünk bele a gyönyörbe

A nő gyertyaállásban vagy hanyatt fekvésben helyezkedik el, és a férfi merev hímvesszőjét lefelé nyomva óvatosan behatol a hüvelybe. A férfi ne nehézkedjen teljes testsúlyával a nőre! A pózt nem egyszerű kivitelezni, de felettébb izgató mindkét fél számára.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +33 °C
Minimum: +12, +20 °C

Többször megnövekszik a felhőzet, szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül az északkeleti szél, a maximumhőmérséklet 25, 33 fok között szóródik. Hétfőn nem érkezik front. A fülledtség idején nehézlégzés, rosszullét jelentkezhet, többen fejfájást tapasztalhatnak. Gyakoriak lehetnek a keringési panaszok, az arra hajlamosaknál vérnyomás-ingadozás léphet fel. Az érzett hőmérséklet is ingadozik. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: