Dübörög a Fitparádé! Hétvégén irány a MOM Park!

Európán túl is dübörög a Hegyvidéki Fitparádé, amely 10 éves múltra tekint vissza. Október 20-21-én, a világ 19 országából érkeznek versenyzők és delegációk, hogy a mintegy hatvan különböző sportesemény valamelyikén megmérettessék a tudásukat.

Ez alatt a két nap alatt az érdeklődők több mint hatvan sportszolgáltatást vehetnek igénybe a színpadokon, sportpályákon, a szabadban és az uszodában.

A szombati programok főként a szépség és az ügyesség jegyében zajlanak, de a résztvevők a Szkander Világkupa versenyzőinek is szurkolhatunk. Akit érdekel a Fitmodel World Women vagy Man verseny, a küzdősport bemutatók, az aquasakk, az aquafitness vagy akár az íjászat, a szombati napot válassza!

Vasárnap már az erőé a főszerep, lesz többek között országos strongman tehetségkutató, rugby, TRX, bootcamp, vívás és hagyományőrző program is.

A kétnapos programból a család minden tagja válogathat: az ingyenes fodrász- és sminkszolgáltatás mellett a legfontosabb vitaminokkal és táplálékkiegészítőkkel is megismerkedhetnek a jelenlévők. A gyerekeket az úszó diákolimpia mellett légváras játszóház, mini golf és táncverseny várja.

A napijegy 1500 Ft, de Hegyvidék Kártyával, továbbá 14 év alattiaknak és nyugdíjasoknak ingyenes. Az érdeklődők szabadon cirkulálhatnak a rendezvényhelyszínek között, mert a karszalag 10-18 óra között minden program megtekintésére jogosít. A MOM Bevásárló Központban ingyenes a parkolás.

Web: http://www.fitparade.hu

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Nyugaton és északon lehet több a felhő, ott kis eséllyel zápor vagy zivatar is lehet, máshol viszont folytatódik a napos, száraz idő tikkasztó meleggel. Élénk délkeleti szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden a hőség veszi igénybe a szervezetet. Az alvásproblémák mellett a fáradékonyság és a nyűgösség is nagyon gyakori. A szívbetegeket és az időseket különösen nagy terhelés éri, nekik mindenféle megerőltetés kerülendő! Sokan fejfájást is tapasztalhatnak. A déli órákban fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye, a tűző nap kerülendő! Fontos a rendszeres folyadékpótlás! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)